/ Nyheder / Prisregn over ejendomsbranchen: Mød juryen

Prisregn over ejendomsbranchen: Mød juryen

I samarbejde uddeler Ejendomswatch og EjendomDanmark priser til topmødet, EJENDOM22. Nu løftes sløret for juryen, der efter indstillinger fra branchen skal vælge de endeligt nominerede.

Af

Når ejendomsbranchen samles til EJENDOM2022 bliver der uddelt tre priser: Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Innovation.

Alle kan indstille kandidater, hvorefter en fagjury vil vælge de endeligt nominerede. Juryen består af fem markante profiler fra branchen. Ligesom de samlet repræsenterer bredden i branchen. Det glæder juryformand Michael Nielsen, adm. direktør hos Danica Ejendomme: 

”Hvert år søsætter og realiserer ejendomsbranchen mange nytænkende og innovative initiativer. Jeg er stolt af, at jeg igen i år får lov til at være en del af arbejdet med at sætte fokus på dem, når vi lader branchen prise alt det gode, der bliver gjort. Jeg glæder mig til at gennemgå de mange indstillinger med vores stærke jury – og ikke mindst til at se, hvem der i sidste ender vinder hver af de tre priser, når vi mødes til EJENDOM2022,” siger han.

Juryens medlemmer

  • Juryformand Michael Nielsen, adm. direktør i Danica Ejendomme
  • Tor Sinding, adm. direktør, Sinding & Co.
  • Marie Helms, Associate Partner, RED
  • Katja Paludan, Partner og advokat, Husen Advokater
  • Michael Byrgesen Hansen, adm. direktør, Heimstaden

Tre priser

De tre priser, der uddeles til ejendomsbranchens topmøde, er hovedprisen Årets Ejendomsvirksomhed, og dette års temapriser, Årets Bæredygtighedspris og Årets Innovation.

Juryen vælger de endeligt nominerede ud fra en pulje af kandidater, som læsere af Ejendomswatch kan indstille. De nominerede offentliggøres senest den 1. oktober, og derefter kan man stemme på en vinder på Ejendomswatch.

Topmødet EJENDOM2022 afholdes den 3. november i Tivoli Congress Center. 

Topmødet EJENDOM22

Tilmeld dig topmødet for ejendomsbranchen.

Klik her