/ Nyheder / Nye medlemsarrangementer: Bliv klogere på Real ESG og huslejenævnene

Nye medlemsarrangementer: Bliv klogere på Real ESG og huslejenævnene

Der er åbnet op for en række nye medlemsarrangementer, hvor du blandt andet kan lære mere om ESG-rapporteringsværktøjet Real ESG og huslejenævnenes udfordringer og løsninger.

Af

Et nyt år er netop begyndt, og det betyder også nye tilbud om arrangementer til vores medlemmer. Derfor inviterer EjendomDanmark blandt andet til debatmøde om huslejenævnenes fremtid og en introduktion til det gratis fælles værktøj Real ESG.

Real ESG

I takt med at bæredygtighedsdagsordenen udvikler sig, har også det lovmæssige aspekt fulgt med. Derfor er der fra det nye år opstillet krav om rapportering – dog uden specifikke rammer for de enkelte sektorer. Derfor lanceres det gratis ESG-rapporteringsværktøj, Real ESG, der er et resultat af et enestående samarbejde mellem repræsentanter fra ejendomsbranchen og finanssektoren.

Du kan være blandt de første, der får præsenteret det nye ESG-rapporteringsværktøj. Præsentationen vil finde sted både i Aarhus den 24. januar 2024 og i Odense den 29. januar 2024. Tilmeld dig her præsentationen i Aarhus eller Odense.

Fremtidens huslejenævn

Huslejenævnene er vigtige i håndhævningen af den danske lejeregulering. Derfor skal de funderes i høj faglighed, være upartiske, gennemskuelige og effektive. Desværre er oplevelsen, at huslejenævnene ikke fungerer optimalt. Det skyldes blandt andet høje sagsbehandlingstider, forskellige i sagsbehandling og manglende gennemsigtighed.

Den 5. februar 2024 inviterer vi til debatmøde om huslejenævnenes udfordringer og mulige løsninger med afsæt i EjendomDanmarks huslejenævnsudspil.

Debatmødet finder sted i Grundejernes Investeringsfond i København klokken 14.15-16. Tilmeld dig her.

TemaTorsdag fortsætter i det nye år

Også i 2024 inviterer EjendomDanmark til masser af spændende TemaTorsdage, hvor du kan blive klogere på alt fra politisk nyt til at optimere kommunikationen fra ejer til lejer.

Første TemaTorsdag finder sted torsdag den 25. januar. Som medlem af EjendomDanmark kan du deltage uden betaling.

Det sker