/ Nyheder / Nye kræfter til EjendomDanmarks bestyrelse

Nye kræfter til EjendomDanmarks bestyrelse

Thomas Kempf, administrerende direktør i Newsec Property Asset Management i Danmark, er nyt bestyrelsesmedlem i EjendomDanmarks hovedbestyrelse.

Af

Thomas Kempf er relativt ny i ejendomsbranchen. Med sig i bagagen har han en solid erfaring inden for blandt andet Facility Management gennem tidligere stillinger hos Coor Danmark og ISS.

Han mener, at en af de største udfordringer for ejendomsbranchen er at få mere gang i automatiserede og digitaliserede arbejdsgange for at skabe rum for en øget effektivitet.

“Ejendomsbranchen er præget af rigtig mange manuelle processer. Det kunne være spændende at se på, hvordan vi kan blive bedre til at automatisere vores arbejdsgange, så vi kan udnytte vores medarbejderes kompetencer mere optimalt,” siger Thomas Kempf, bestyrelsesmedlem i EjendomDanmarks hovedbestyrelse.

“Digitalisering og automatisering vil frigive ressourcer, der gør, at vi i branchen blandt andet kan sigte efter at blive endnu mere kundeorienterede. Jeg ser et stort potentiale for branchen, hvis vi kan komme tættere på vores kunder og tilbyde flere samlede løsninger, der skaber værdi for dem,” siger han.

Med lange kundeforhold mener Thomas Kempf, det er særligt vigtigt at have fortsat fokus på kundepleje.

”Ejendomsbranchens interesse for kunderne skal vare længere end til det øjeblik, lejekontrakten er skrevet under”.

Thomas Kempf ser nu frem til at trække i arbejdstøjet i EjendomDanmarks hovedbestyrelse.

”Jeg glæder mig til at møde de andre bestyrelsesmedlemmer og få indsigt i de mange store opgaver, branchen står over for. Jeg vil først og fremmest kunne bidrage med at se på tingene med friske øjne og udfordre status quo. Selvfølgelig med respekt for at der sidder en kreds med utrolig stor erfaring og viden”.

Kontakt