/ Nyheder / Ny skræddersyet forsikringsaftale til EjendomDanmarks medlemmer

Ny skræddersyet forsikringsaftale til EjendomDanmarks medlemmer

EjendomDanmark har netop indgået en ny og forbedret aftale med Alm. Brand til fordel for medlemmerne. Aftalen byder blandt andet på et forbedret forsikringsprogram og et særligt service- og tilbudsprogram. Et af de nye elementer i aftalen er også en forebyggelsespulje, som skal sikre relevante forebyggelsesindsatser over for medlemmerne. Derudover er der et øget fokus på ejendomsadministratorer.

Af

EjendomDanmark og Alm. Brand har netop indgået aftale om en ny og forbedret udgave af brancheaftalen, hvor medlemmer får adgang til en række forsikringer til fordelagtige priser.

”Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for en forbedret brancheaftale, der nu i endnu højere grad er skræddersyet til vores medlemskreds. De forsikringsløsninger, vi kan tilbyde i samarbejde med Alm. Brand, er et af vores stærke medlemstilbud. Vi har derfor gjort os umage for at kunne præsentere et endnu bedre produkt, som vi håber, medlemmerne vil gøre brug af,” siger Peter Stenholm, adm. direktør i EjendomDanmark.

Også koncerndirektør i Alm. Brand Group, Camilla Amstrup, glæder sig over aftalen:

”Stærke forsikringer skaber tryghed i hverdagen, og som landets største erhvervsforsikringsselskab har vi stor erfaring med, og viden om, ejendomsmarkedet. Derfor er jeg glad for, at vi kan bygge videre på vores allerede stærke partnerskab til glæde for medlemmerne af EjendomDanmark,” siger hun.

Aftalen træder i kraft d. 1. januar 2024 og omfatter primært forsikringer til beboelses- og erhvervsejendomme og til ejendomsadministratorer.

Få mere information

Læs mere om brancheaftalen og find kontaktpersoner her