/ Nyheder / Forsikringer skræddersyet til din portefølje

Forsikringer skræddersyet til din portefølje

Medlemmer af EjendomDanmark har mulighed for at få forsikringer i Alm. Brand til en konkurrencedygtig pris og med en lang række udvidede dækninger.

Af

Medlemmer af EjendomDanmark kan tegne en fordelagtig forsikring hos Alm. Brand. Foto: FlamingoImages, iStock

Forsikringer tilpasset bygningerne. Det er ambitionen i Alm. Brand, der i samarbejde med EjendomDanmark tilbyder organisationens medlemmer fordelagtige forsikringer til konkurrencedygtige priser. Det er både forsikringer til beboelsesejendomme, erhvervsejendomme og til ejendomsadministratorer.  

Forsikringer tilpasset behov og ønsker

Forsikringsudbuddet er udarbejdet på baggrund af et flerårigt samarbejde, hvor Alm. Brand har opbygget viden og indsigt i, hvad behovet er for både ejere og administratorer.

”Da forsikringerne tilpasses de enkeltes behov og ønsker, letter det vores kunders arbejde og sparer dermed tid. Vi udarbejder et unikt tilbud til den enkelte, og så mødes vi minimum en gang årligt til et statusmøde,” siger Børge Schmidt, Erhvervskundechef.

Til det årlige statusmøde vil der også være mulighed for at høre om skadesforebyggelse af den forsikrede ejendom eller finansieringen af det.

Læs mere om tilbuddet her.

Hvem kan få glæde af aftalen?

  • Direkte medlemmer af EjendomDanmark f.eks. ejer og fonde.
  • Ejendomme som administreres af en administrator, der er medlem af EjendomDanmark (dog forudsat at tilbuddet er indhentet via administratoren).
  • Ejendomsadministratorens egne forsikringer.