/ Nyheder / Ny podcastepisode om grønne krav i ejendomsbranchen

Ny podcastepisode om grønne krav i ejendomsbranchen

Hvordan kommer de grønne krav til at påvirke ejendomsbranchen i fremtiden? Dette er emnet, der diskuteres i ugens nye afsnit af BusinessReview Ejendomme.

Af

I den seneste tid er kravene til virksomheders arbejde med bæredygtighed blevet langt mere omfattende, og dette indbefatter også, at virksomheder skal dokumentere og rapportere på deres arbejde med ESG. Men gør det reelt en forskel i den grønne omstilling, når der stilles flere krav?

Dette er spørgsmålet, der stilles i det nye afsnit af BusinessReview Ejendomme, når Jan Ellebye, underdirektør i EjendomDanmark, og Line Berg Madsen, partner i Kromann Reumert, er inviteret i studiet.

De to taler om, hvilken effekt det har, at der stilles krav til branchen, ligesom de diskuterer, hvad det kommer til at kræve af de virksomheder, der nu skal begynde arbejdet med bæredygtighed. I den forbindelse fortæller Jan Ellebye ligeledes om nogle af de værktøjer, som EjendomDanmark stiller til rådighed for medlemmerne i 2024, for at hjælpe virksomhederne bedre ind i processen.

Du kan lytte til afsnittet her eller på din foretrukne platform:

Listen to “BusinessReview – Ejendomme” on Spreaker.

Det sker