/ Nyheder / Ny podcast til og om branchen fra EjendomDanmark og Business Review

Ny podcast til og om branchen fra EjendomDanmark og Business Review

EjendomDanmark lancerer nu et samarbejde om en ny branchepodcast, hvor der hver fjortende dag dykkes ned i emner og problemstillinger, der fylder i medlemmernes hverdag. Podcasten udkommer i samarbejde med Business Review, og det første afsnit om BR18 kan høres nu.

Af

Hør om BR18 – nye krav til bæredygtighed i byggeriet i første udgave af podcasten Business Review – Ejendomme. Foto: iStock.

Hver anden torsdag vil du fremover – i din foretrukne podcast-app – kunne finde en nylanceret udgave af Business Review – Ejendomme, der supplerer det eksisterende koncept.

I de nye afsnit vil vært Søren Vejby, en repræsentant fra EjendomDanmark og en gæst dykke ned i aktuelle tendenser og begivenheder i ejendomsbranchen.

Lanceringen af podcasten er en del af EjendomDanmarks ambition om at levere tidssvarende og dybdegående indhold til medlemmer og den samlede branche:

“Vi er glade for, at vi nu kan give både medlemmer og branche et format, hvor der er tid til mere fordybelse. Ejendomme er komplekse, og nu har vi et rum, hvor vi kan blive klogere, inspirerede og måske også udfordrede af de dygtige eksperter. Samtidig håber vi også, at podcasten kan fungere som en guide til nogle af hverdagens problematikker i branchen,” siger pressechef Cecilie Lund Vinther, EjendomDanmark. 

Samme glæde over at kunne give alle personer aktuelle nyheder og brugbar viden fra og for erhvervsejendomsbranchen – uanset platform, landsdel eller tidspunkt på døgnet – er der også hos Partnermedier, der står bag Business Review: 

“Med et konstant mål om at udvikle vores produkter og indhold til flere platforme, glæder vi os over det nye stærke podcastsamarbejde med EjendomDanmark. Samarbejdet giver erhvervsejendomsbranchen et helt nyt talerør og styrker vores nuværende branchedækning via sektionen EJENDOMME med Berlingske, online på businessreview.dk og via LinkedIn,” siger udviklingsredaktør Julie Brix, Partnermedier. 

Fokus på BR18

I det første afsnit bliver der zoomet ind på BR18. Det er PA-chef hos EjendomDanmark, Jan Ellebye, og partner hos Kromann Reumert, Steffen Bang-Olsen, der dykker ned i spørgsmål om, hvorfor det er udformet, som det er – og hvordan klimaspørgsmålet også i fremtiden vil fylde meget for både byggeri og ejendomsbranche. 

Business Review – Ejendomme vil være tilgængelig på alle de mest benyttede podcastplatforme og vil udkomme hver anden torsdag. 

De uger, hvor dette koncept ikke udkommer, vil Business Review udkomme som det tidligere har gjort med oplæsning af de artikler, der bringes i Berlingske Ejendomme. 

Du kan også lytte til podcasten herunder.