/ Nyheder / Mød din nye medarbejder på matcharrangement

Mød din nye medarbejder på matcharrangement

28 motiverede kandidater er klar til at møde ejendomsbranchen, når EjendomDanmark afholder matcharrangement for ejendomsvirksomheder og ledige medarbejdere den 11. januar 2024. Én af de kandidater, der drømmer om en karriere i branchen, er Peiling Vissing.

Af

Torsdag den 11. januar afholdes et matcharrangement hos EjendomDanmark for virksomheder i ejendomsbranchen og 28 nye, potentielle medarbejdere. De ledige har været gennem et omskolingsforløb, der blandt andet består af det første fag på EA-uddannelsen, grundkurserne om lejeret og ejendomsinvestering samt en introduktion til forenings- og erhvervslejeretten.

Forløbet er udviklet af EjendomDanmark og udbudt i samarbejde med Nyledige og Jobcenter København. Omskolingsforløbet varer seks uger, og skal klæde deltagerne på til at skifte karriere til ejendomsbranchen.

Indsigt i branchen

Peiling Vissing er i fuld gang med forløbet, der allerede har givet hende god indsigt i branchen og dens muligheder. Hun håber nu på, at det kan blive hendes nye karrierevej.

”Det er et meget spændende og værdifuldt kursus, der allerede har øget min forståelse for ejendomsbranchen og udvidet min horisont. Jeg håber, at forløbet vil bidrage positivt til min fremtidige jobsøgning,” siger hun.

Fra luksusvarer til ejendomsinvesteringer

Peiling Vissing kommer med en baggrund inden for erhvervs- og markedsøkonomi og har siden arbejdet inden for detailsektoren, hvor fokus har været på luksusvarer.

”Jeg har erfaring med kunderelation og markedsføring – også i en international kontekst. De erfaringer vil jeg også kunne gøre brug af i ejendomsbranchen,” siger hun.

Ind til videre er det særligt områderne ejendomsudvikling og -rådgivning samt ejendomsinvesteringer, Peiling Vissing finder spændende.

Tilmeld dig

Er du interesseret i at møde kandidaterne fra omskolingsforløbet, så tilmeld dig her