/ Nyheder / Kun i fællesskab udvikler vi os

Kun i fællesskab udvikler vi os

Julie Rømsing sidder som Managing Director i Newsec Property Asset Management Danmark. Derudover er hun et af EjendomDanmarks nye bestyrelsesmedlemmer. Hun har først for nyligt fundet vej ind i ejendomsbranchen, men det har siden vist sig, at hun er havnet det helt rigtige sted.

Af

Julie Rømsing er et af EjendomDanmarks nye bestyrelsesmedlemmer.

For Julie Rømsing, Managing Director i Newsec, lå det ikke umiddelbart i planerne, at karrieren skulle føre hende ind i ejendomsbranchen, men sådan gik det – og det har siden vist sig, at det helt rigtige for hende. Nu engagerer hun sig aktivt i branchen, og er derfor også indtrådt som et af de fire nye medlemmer i EjendomDanmarks bestyrelse.

”Min rejse i ejendomsbranchen er først lige begyndt. Jeg havde etårsjubilæum i Newsec i slutningen af maj, men det var ærligt talt et tilfælde, at jeg overhovedet kom ind i branchen. Jeg blev kontaktet af en headhunter og sagde pænt nej tak til at skifte, da jeg var rigtig glad i mit daværende job,” fortæller Julie Rømsing og fortsætter:

”Så ringede han igen et par uger senere og sagde, at han ville komme hjem og lægge sig på min dørmåtte, indtil jeg i det mindste havde hørt om rollen og branchen – og det kunne jeg jo ikke stå for. Allerede efter et par timer med ham var jeg interesseret, og desto mere jeg hørte om branchen og opgaven, desto mere interesseret blev jeg.”

Føles som at komme hjem

Det var branchen og opgaverne i Newsec, der vækkede Julie Rømsings interesse. Ejendomsbranchen arbejder nemlig for rammerne omkring vores alles liv, og det er der ifølge hende stor værdi i.

”At komme over i ejendomsbranchen har for mig føltes som at komme hjem, og det er der flere grunde til. Én af dem er, at vores fysiske rammer betyder noget. Vi bruger 90 procent af vores liv indendørs i bygninger. At være en del af en branche, der arbejder med ejendomme, og dermed få lov at være med til at påvirke bygningsmassen i en positiv retning, synes jeg er ekstremt meningsfuldt. Det at skabe nogle gode rammer for vores hjem og vores fysiske arbejdsmiljø er noget, man kan være stolt af.”

At skabe gode rammer for livet er dog ikke det eneste aspekt af arbejdet i ejendomsbranchen, der tiltrak Julie Rømsing.

”Et andet element, der tiltrak mig særligt ved branchen og Newsec, var branchekollegaerne. Jeg har før talt om ’de stille helte’. Dem, der udlever et arbejdsliv i dedikeret service for andre. Dem, der passer ekstremt vigtige funktioner og holder tandhjulene i gang, ofte uden at gøre særlig opmærksom på sig selv eller få særlig meget anerkendelse for deres arbejde. Samtidig er det dem, der står for skud, lige så snart tingene ikke spiller 100 procent. At kunne stå i dette krydsfelt kræver en unik type mennesker. Netop de typer har jeg ekstremt stor respekt og beundring for, og jeg elsker at arbejde sammen med dem,” lyder det fra hende.

Vi bør være stolte af branchen

Selvom Julie Rømsing ikke har været i ejendomsbranchen længe, er det stadig tydeligt for hende, hvilke tendenser der fylder.

”Jeg ser en branche med ekstremt stort potentiale på mange parametre. Jeg er ikke i tvivl om, at fremtiden kommer til at byde på kvantespring indenfor ESG, digitalisering og et helt andet fokus på slutbrugere og kundeservice. Der er, som i alle brancher, nok at tage fat på. De tre temaer er af så transcenderende karakter, at jeg personligt kun tror, at vi kan løfte dem ordentligt, hvis vi gør det i fællesskab som branche fremfor som individuelle organisationer,” udtaler hun.

Ligesom det er tydeligt for Julie Rømsing, hvilke tendenser, der præger branchen, ser hun også tydeligt, hvilken retning, branchen skal bevæge sig i. Netop fællesskabet skal stå centralt, hvis ejendomsbranchen skal udvikle sig, og så er én ting ifølge Julie Rømsing helt klart: Vi har noget, vi kan være stolte af.

”Jeg har min yndlingskæphest: Kvalitet. Jeg er af den overbevisning, at hvis noget er værd at gøre, så er det værd at gøre ordentligt – ellers skal man hellere helt lade være. Her mener jeg, at der findes en fælles opgave i kontinuerligt at udvikle og hæve kvaliteten yderligere på tværs af branchen. Sidst, men ikke mindst, vil jeg nævne branchens generelle ry. Jeg mener, at vi bør og kan udvise meget mere stolthed over vores branche og de flotte og vigtige opgaver, vi løser.”

Samarbejde er vejen frem

Julie Rømsing er et af EjendomDanmarks nye bestyrelsesmedlemmer og er samtidig en ny aktør i ejendomsbranchen, men hendes store motivation for samarbejde og fællesskab på tværs af branchen er ikke til at tage fejl af.

”Jeg ser frem til at mødes med en masse dygtige branchekollegaer og netop finde ud af, hvordan vi kan adressere udvikling og udfordringer i branchen sammen. Jeg glæder mig også til at lære en masse og give mit besyv med på baggrund af det, jeg oplever ude i branchen,” udtaler hun og afslutter:

”Kun i fællesskab kan vi løfte og udvikle os – den tanke ser jeg frem til at være blandt bannerførerne for.”