/ Nyheder / Klædt på til PropTech

Klædt på til PropTech

Som led i sin videreuddannelse har Thorkil Christensen, ejendomsadministrator hos Taurus, taget faget PropTech & Data Management. Faget har givet ham brugbare værktøjer og gjort ham bedre i stand til at hjælpe sine kunder og forstå deres behov.

Af

Thorkil Christensen er i fuld gang med EjendomDanmarks videreuddannelse Property and Asset Management. Det var her, han stiftede bekendtskab med faget PropTech & Data Management.

”Mit kendskab til PropTech var minimal inden. Det samme gjaldt mine medstuderende. Det er en ny verden for mange og et område, hvor de fleste stadig er lidt ”grønne”,” fortæller han.

Essentielt for branchen

Faget strakte sig over ti uger, hvor de studerende blev klædt på med den nyeste viden.

”Undervisningen gav et godt indblik i, hvad der findes af muligheder inden for PropTech. Så fra at have et meget overfladisk kendskab, fik vi et mere dybdegående kendskab til PropTech-verdenen og vigtigheden i optimeret brug af data,” siger Thorkil Christensen og uddyber:

”Vi fik en god viden inden for området og lærte PropTech virksomhedernes produkter og deres anvendelse bedre at kende. Blandt andet fik vi indblik i, hvordan nogle problemstillinger fra ejendomsbranchen kan løses ved hjælp af PropTech. Personligt har det mest spændende for mig været, hvordan vi og vores kunder kan forsøge at bringe løsningerne i spil for at optimere hverdagen.”

At følge udviklingen på PropTech-området er helt essentielt for at kunne drive virksomhed, mener Thorkil Christensen, der også mærker, at det er et område, kunderne hos Taurus begynder at interessere sig for.

”Nogle af vores kunder begynder at kigge ind i det her, og forsøger at benytte sig af PropTech i et eller andet omfang for at gøre hverdagen lettere. Gennem undervisningen har jeg fået stor viden og en række værktøjer, som kan gavne både Taurus og kunderne. ”

Bliv opdateret på PropTech

Har du, lige som Thorkil, brug for at blive opdateret på PropTech-området, så kan du lige nå at tilmelde dig faget PropTech & Data Management, der begynder 13. marts og løber over ti uger.

På faget får du blandt andet:

– Introduktion til kendte teknologier og eksempler på anvendelsen af løsninger i ejendomsbranchen med fokus på virksomhedernes behov og konkrete virksomhedscases.

– Kendskab til konkrete PropTech-løsninger, som påvirker ejendomsadministrations-området, herunder også hvordan man kan synliggøre de mulige effekter, der kan understøtte en mere digital strategi i virksomheden.

– Indblik i hvordan organisationen sikrer, at de rette data er til rådighed, i rette kvalitet, til rette tidspunkt, i rette format for at kunne skabe grundlaget for digitalisering

– Viden om, hvordan PropTech kan bruges som et redskab for at skabe merværdi, servitization og branding af virksomheden.

Læs mere om faget og tilmeld dig her.