/ Nyheder / Juridiske strømninger i ejendomsbranchen

Juridiske strømninger i ejendomsbranchen

Vær med, når Anne Louise Husen fra Husen Advokater, Ali Simiab fra Cobblestone, Bjørn Allentoft fra DEAS og Isabella Maria Frydendal fra Ankenævnet for De Københavnske Huslejenævn vender seneste nyt inden for det juridiske område.

Af

Hør paneldeltagerne vende de juridiske strømninger til EJENDOM2021

Ejendomsbranchen bygger på et juridisk fundament. Særligt i disse år sker der nye og væsentlige udviklinger, som alle i branchen har brug for kendskab til. 

Til EJENDOM2021 – topmøde for ejendomsbranchen vender en række af de mest markante juridiske stemmer derfor de nyeste strømninger på området. 

I et loungetalk vil partner og advokat Anne Louise Husen fra Husen Advokater, juridisk chef Ali Simiab fra Cobblestone A/S, juridisk direktør Bjørn Allentoft fra DEAS A/S og teamleder Isabella Maria Frydendal fra Ankenævnet for De Københavnske Huslejenævn vende flere af de mest aktuelle emner.

Når panelet mødes skal der både vendes sammenskrivning af lejelovene, udvikling af huslejenævnene og betydning af internationalisering.

Du kan stadig nå at tilmelde dig EJENDOM2021, der afholdes den 26. oktober i København.

Uddeling af særpris

Coronakrisen var en særlig situation – men gennem mørket lyste en håndfuld personer, organisationer og institutioner op med deres ekstraordinære indsats. Derfor uddeles der i år en særpris til EJENDOM2021. De nominerede er Finn Sture Madsen fra Danske Shoppingcentre, Britta Jespersgaard fra ProDomus og Folketinget repræsenteret ved Henrik Dam Kristensen. 

Det er deltagerne til topmødet, der kårer den endelige vinder. Prisen uddeles i et mediesamarbejde med Ejendomswatch.

Could not find post with assigned ID