/ Nyheder / Indberetning af markedsdata med et enkelt klik

Indberetning af markedsdata med et enkelt klik

Stærke data giver en stærkere ejendomsbranche, og derfor indberetter en stor del af ejendomsbranchen hvert kvartal markedsdata til EjendomDanmarks markedsstatistik. Udlejere og administratorer, der anvender Unik Bolig, vil fremover få endnu nemmere ved at indrapportere.

Af

Markedsdata kan nu indberettes automatisk hos Unik Bolig. Foto: iStock, PeopleImages

Unik er klar med en ny applikation til at indrapportere markedsdata til EjendomDanmarks markedsstatistik. Løsningen er blevet til i et samarbejde mellem EjendomDanmark og Dataspecialisterne og kan findes på Uniks DaTech platform.

Nemt og tidsbesparende

Med applikationen bliver indberetningsprocessen automatiseret således, at det administrative arbejde med at indberette helt forsvinder. Oplysningerne ”mappes” automatisk, så de kommer rigtigt af sted, og når data er uploadet, kvitterer applikationen med en bekræftende mail.

”Den nye applikation gør det nemt og tidsbesparende for brugerne at indberette markedsdata. Ud over, at det er en god service for de af Uniks kunder, der allerede indberetter, er der nu et endnu bedre grundlag for, at flere kan bidrage til markedsstatistikken fremover,” siger Hong-Kai Guo, senior dataanalytiker i EjendomDanmark, og fortsætter:

“Flere og endnu bedre data giver EjendomDanmark et stærkere grundlag for analyser,  markedsovervågning og ny indsigt. Alt sammen noget, branchen kan anvende, når beslutninger skal træffes og strategien bliver lagt.”