/ Nyheder / Her er de nominerede til Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Her er de nominerede til Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Home.Earth, Holmsø Boligresorts og Upsite er nomineret til Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed. Du kan nu stemme på din favorit.

Af

Til EjendomDanmarks topmøde EJENDOM2023 uddeles der priser af og til branchen. Det sker i samarbejde med Ejendomswatch. Her kan du læse juryens begrundelse for indstillingen af de nominerede til Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Afstemningen er åben frem til den 30. oktober, og du kan stemme her.

Om Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Ejendomsbranchen gennemgår i disse år en kolossal transformation. Mange virksomheder har fx via digitalisering, forretnings- eller organisationsændringer tænkt nyt. Denne pris gives til en virksomhed, der har vist, at denne omstilling kan lade sig gøre uden at gå på kompromis med egne værdier.

Home.Earth

Et nybrud med den traditionelle måde at investere og udvikle ejendomme. Det er hvad Home.Earth forsøger, når det københavnske ejendomsselskab designer og udvikler boliger med bæredygtighed i højsædet og med formålet om at eje dem for evigt.

Ved at etablere sig som et evergreen ejendomsselskab, forankret i en erhvervsdrivende fond, sikres det, at måden, Home.Earth skalerer og udvikler boliger på, fortsætter med at følge virksomhedens formål om at lede branchen i en mere bæredygtig og socialt ansvarlig retning – med fokus på gevinst på de tre bundlinjer: people, planet and profit, lyder det.

Juryen har af den grund nomineret Home.Earth, der blev stiftet for et år siden og holder til på Amager.

Holmsø Boligresorts

Med inspiration fra USA, England og Canada har Holmsø Boligresorts udviklet et seniorboligkoncept med fokus på ældres trivsel.

Holmsø Boligresort repræsenterer en nytænkende boligform, som tilgodeser en samfundsrelevant problemstilling omkring ældre menneskers trivsel, sociale relationer engagement. I projekterne er aktiviteter og ekstraordinære fælles faciliteter i fokus. Der er lagt stor vægt på det sociale fokus – og det at livet skal leves aktivt og sammen med andre, lyder der.

Holmsø Boligresorts har indtil videre 96 seniorboliger i Silkeborg og forventer at kunne slå dørene op til 120 seniorboliger ved Herning i foråret 2025.

Upsite

Robotterne kommer, og de hedder Upsite. Som nogle af de første i ejendomsbranchen tilbyder proptech-virksomheden Upsite at gøre bæredygtige beslutninger nemmere ved hjælp af kunstig intelligens, maskinlæring og liberalisering af ejendomsdata i vedligeholdelsesplaner og energimærker.

Upsite hjælper ejendomsejere med at træffe mere bæredygtige beslutninger på et dokumenteret grundlag. Med Upsite får de et bedre overblik over deres ejendoms data, tilstand og planlagte vedligehold i realtid, lyder det fra juryen.