/ Nyheder / Har du husket at levere lejelister til Ejendomsforeningen Danmark?

Har du husket at levere lejelister til Ejendomsforeningen Danmark?

Er du ejer eller administrator af ejendomme er det vigtigt, at du når at støtte branchens indsamling til de nye offentlige vurderinger. Den første indsamlingsrunde afsluttes allerede om nogle måneder. Vi indsamler både lejelister og værdiansættelsesdata på bolig- og erhvervsejendomme. Data behandles naturligvis fortroligt og anonymiseret.

Af

Foto: EjendomDanmark

Er du ejer eller administrator af ejendomme er det vigtigt, at du når at støtte branchens indsamling til de nye offentlige vurderinger og indsende lejelister. Den første indsamlingsrunde afsluttes allerede om nogle måneder. Vi indsamler både lejelister og værdiansættelsesdata på bolig- og erhvervsejendomme. Data behandles naturligvis fortroligt og anonymiseret.

Der anvendes kun overordnede gennemsnitstal, og den enkelte ejendom danner aldrig grundlag for vurderingen (jf. ejendomsvurderingsloven § 58, stk. 2).

I dag medvirker mere end 100 ejendomsejere og administratorer til indsamlingen af markedsdata, som omfatter nøgletal for 5.800 ejendomme med i alt 89.400 lejemål. Det indsamlede datagrundlag har en årligt lejebærende værdi på 17,9 milliarder kr.

Fordelene ved at indberette er, at ejendomsbranchen får et mere retvisende vurderingssystem, og som indberetter får du blandt andet adgang til statistik på tomgangs-, afkast– og lejeniveauer i geografisk afgrænsede områder.

Vi hjælper dig med at komme i gang!

Har du lyst til at være med, eller vil du høre mere eller få hjælp til at komme i gang? Så ring til Trine Ejsing, økonomisk konsulent i Ejendomsforeningen Danmark på telefon 30 70 61 80 eller send en mail til markedsstatistik@ejendomsforeningen.dk.

Kontakt