/ Nyheder / Har du EG Bolig? Så er det nemt at deltage i ejendomsbranchens dataindsamling

Har du EG Bolig? Så er det nemt at deltage i ejendomsbranchens dataindsamling

Dataindsamlingen til de nye offentlige vurderinger og udviklingen af ejendomsbranchens markedsdata har taget fart, og mange nye indberettere er kommet med på det seneste.

Af

Har du ikke tilmeldt dig som indberetter endnu, eller er du allerede indberetter, og anvender din virksomhed EG Bolig, så er der gode nyheder. EG Bolig har udviklet en nem løsning, så du kan hente lejelister uden besvær.

Udviklingen består af et automatiseret udtræk, som kan sendes direkte til EjendomDanmark. I skal blot have den seneste opdatering fra uge 41 installeret.

Vi indsamler både lejelister og værdiansættelser fra ejere og administratorer på bolig- og erhvervsejendomme. Data behandles naturligvis fortroligt og anonymiseret. Indberetningerne vil resultere i et mere retvisende vurderingssystem for investeringsejendomme, og som indberetter får du desuden adgang til statistik på tomgangs-, afkast- og lejeniveauer i geografisk afgrænsede områder.

Stort tak til EG Bolig for det gode samarbejde.

Kontakt

Vi assisterer selvfølgelig og sender yderligere vejledning. Du kan enten ringe til Sinan Koca på tlf. 28939669 eller til Trine Ejsing på tlf. 30706180. Skriv også gerne til markedsstatistik@ejendomsforeningen.dk.

Sinan Koca

Senior Project Manager

Cand.oecon.