/ Nyheder / Gå hjem-møde om altanundersøgelser

Gå hjem-møde om altanundersøgelser

Teknologisk Institut, BUILD, Danske Udlejere og EjendomDanmark inviterer den 2. marts til gratis gå hjem-møde om altanundersøgelser. Omdrejningspunktet er altaner med udliggerjern, der har vist sig at udgøre en særlig risiko.

Af

Tilmeld dig gå hjem-mødet om altanundersøgelser.

Det er nu muligt at tilmelde sig gå hjem-mødet om altanundersøgelser, hvor du blandt andet kan høre oplæg fra Teknologisk Institut om resultaterne og det tekniske indhold i projektet K-Altan, der er støttet af Grundejernes Investeringsfond.

EjendomDanmark vil præsentere en samfundsøkonomisk beregning, og der vil ligeledes blive præsenteret en nyudviklet app til beregning af bæreevne af udliggerjern.

Endeligt præsenteres de foreløbige resultater fra et andet projekt om altaner, ”Eftersyn, afprøvning og vedligehold af eksisterende altaner”, som er støttet af GI og udført af SBI, BUILD, Force og DTU.

Tilmeld dig

Mødet afholdes den 2. marts fra kl. 13-16 hos Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København K. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.

Tilmeld dig gå hjem-mødet her