/ Nyheder / Fremvisning af nybyggeri i Aarhus med erfa-gruppe

Fremvisning af nybyggeri i Aarhus med erfa-gruppe

Erfa-gruppen for advokater i Aarhus besøgte i denne uge Incubas nye byggeri på Katrinebjerg i Aarhus.

Af

Erfa-gruppen på besøg i Incubas nye byggeri.

Torsdag den 23. maj 2024 havde erfa-gruppen for advokater i Aarhus et anderledes møde end sædvanligt. EjendomDanmark havde arrangeret en fremvisning af Incubas nye byggeri på Katrinebjerg i Aarhus. Inspirationen kom fra, at Aarhus Real Estate Network i januar 2024 tildelte byggeriet en pris som det bedste aktuelle byggeprojekt i Aarhus og omegn.

Erfa-gruppen fik en rundvisning og en præsentation af bygningens visioner ved projektchef Morten Kirban Rix, der har været med i hele byggeprocessen og vil fortsætte indtil den officielle aflevering i september 2024.

Et imponerende højhus

Under fremvisningen forklarede Morten Kirban Rix, at bygningen skal udlejes til start-up-virksomheder inden for IT/tech, cleantech og life science. Bygningen er fleksibelt indrettet, så ruminddelingen nemt kan ændres for at imødekomme de hurtige udviklinger i virksomhedernes aktiviteter. Han fremhævede også de interessante tekniske detaljer, som flotte murstensfacader, avanceret adgangskontrol og lydisolerende loftsløsninger.

Erfa-gruppen fik også en visuel fremvisning af bygningen, som stadig er under konstruktion. Højhuset med 18 etager står færdigt i september 2024, men det imponerende design og den fantastiske udsigt over Aarhus og Aarhus-bugten er allerede tydelig. Bygningen tilbyder også en god udsigt til mange af de andre højhuse i Aarhus, især på Aarhus Ø.

Diskussionen i erfa-gruppen drejede sig hurtigt om, hvilket højhus der er det flotteste i byen. Selvom bygningen ikke bliver Aarhus’ højeste, var der enighed om, at det vil blive et af de flotteste højhuse i byen.

Man kan læse mere om bygningen her.