/ Nyheder / Fortæl os om din hobby

Fortæl os om din hobby

En lang ferie og lune, lyse aftener. Sommeren har måske givet dig mere tid til at dyrke din fritidsinteresse eller hobby? I magasinet Ejendom stiller vi gerne skarpt på, hvad vores medlemmer udnytter fritiden til. Har du en interesse, sport eller hobby, du gerne vil fortælle om, så hører vi gerne fra dig.

Af

I næste udgave af magasinet Ejendom kan du læse om Christina Jørgensen, adm. direktør i Freja Ejendomme, der er lystfisker i sin fritid. Foto: Claus Hensing.

Flaskeskibe, modeltog, jagt, bier, fiskeri, paddel og cykling. I magasinet Ejendom sætter vi hver gang fokus på et af vores medlemmers fritidsinteresser. Har du mod på at fortælle, hvad du bruger din tid på efter fyraften og i ferierne, så hører vi meget gerne fra dig.

I næste udgave af magasinet kan du glæde dig til at læse om, hvordan Christina Jørgensen, adm. direktør hos Freja Ejendomme, finder ro og inspiration, når hun står med en fiskestang i hånden.

Kontakt os

Send en mail med et par linjer om din hobby, interesse eller sport til Stine Rud Skov på sts@ejd.dk – så kan det være din historie, vi udvælger til et af de kommende magasiner.