/ Nyheder / Første certificerede ejendomsinvestorer fejret

Første certificerede ejendomsinvestorer fejret

Der var glæde at spore alle steder, da de første certificerede ejendomsinvestorer fik overrakt deres eksamensbevis af EjendomDanmark. I efteråret 2019 var det for første gang muligt at tage den nye uddannelse som certificeret ejendomsinvestor. Ejendomsbranchen efterspørger medarbejdere, der har indsigt i både jura, økonomi og det praktiske i forbindelse med investeringer.

Af

Her er de nyuddannede certificerede ejendomsinvestorer flankeret af adm. direktør Jannick Nytoft (t.v.) og yderst til højre underdirektør Morten Marott Larsen, begge EjendomDanmark.

Otte studerende har netop bestået deres eksamen som certificeret ejendomsinvestor, og tirsdag den 17. december fik de overrakt deres eksamensbevis som et symbol på afslutningen af første niveau af uddannelsen.

I efteråret 2019 var det for første gang muligt at påbegynde uddannelsen som certificeret ejendomsinvestor. De nyuddannede er dermed de første, der færdiggør uddannelsen på niveau 1. I København stod underdirektør i EjendomDanmark, Morten Marott Larsen, for overrækkelsen af eksamensbeviserne, mens Jannick Nytoft, adm. direktør, lykønskede de nyuddannede og gav dem pæne ord med på vejen:

”I otte er simpelthen det første hold på vores helt nye forløb, der munder ud i titlen som certificeret ejendomsinvestor. Tillykke med det,” sagde han i sin tale.

Ejendomsbranchen efterspørger flere uddannede

Ejendomsbranchen må løbende forholde sig til nye krav og ny lovgivning. Derfor er det afgørende for virksomhederne, at de ansatte løbende uddannes og efteruddannes.

Som en afsluttende bemærkning påpegede Jannick Nytoft også, at ejendomsbranchens virksomheder mangler arbejdskraft – og også vil gøre det i fremtiden. Det kommer de nyuddannede til gode:

”Hvorfor er der brug for jeres viden? Ja, det er på en og samme tid simpelt og kompliceret. Simpelt, fordi der er efterspørgsel efter medarbejdere med jeres faglige egenskaber. Og samtidig kompliceret, fordi ejendomsbranchen bliver mere kompliceret at arbejde med. Så vi har skabt denne efteruddannelse, fordi der er brug for den – og for jer,” sagde Jannick Nytoft.

De otte nyuddannede har nu mulighed for at fortsætte til næste år med niveau 2 af uddannelsen. Den vil gøre dem endnu bedre rustede fagligt – og gøre dem endnu mere værdifulde på arbejdsmarkedet.

Hvem er de nyuddannede certificerede ejendomsinvestorer?

  • Anders Olsen, Rosenkæret ApS
  • Babak Eftekhari, Kereby ApS
  • Christian Aaen, Taurus Ejendomsadministration ApS
  • Henrik Lind Husen, Lind Property Management ApS
  • Mads Guldbæk Jensen, PWH Ejendomme A/S
  • Tage Bergsbo, Lintrup & Norgart A/S
  • Tobias Nebeling, Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S
  • Vibeke Mosebo, Thylander Gruppen A/S