/ Nyheder / Få rabat på hårde hvidevarer

Få rabat på hårde hvidevarer

EjendomDanmarks indkøbsportal giver nu medlemmerne adgang til sai danmark a/s, som leverer hvidevareservice og hårde hvidevarer til udlejningsejendomme.

Af

Nu kan du få rabat på hårde hvidevarer med indkøbsaftale gennem EjendomDanmark

EjendomDanmarks indkøbsportal giver nu medlemmerne adgang til sai danmark a/s, som leverer hvidevareservice og hårde hvidevarer til udlejningsejendomme. Sai danmark a/s er den foretrukne leverandør for flere af ejendomsbranchens store aktører, og med den nye rabataftale kan flere medlemmer nu få glæde af deres høje serviceniveau og brede sortiment. Det familieejede firma er eksperter i hvidevareservice og har altid egne teknikere. De importerer selv KitchenAid og er grossister i Whirlpool, Hotpoint og Indesit.

Få rabat på hårde hvidevarer

EjendomDanmarks indkøbsportal giver nu medlemmerne adgang til sai danmark a/s, som leverer hvidevareservice og hårde hvidevarer til udlejningsejendomme. sai danmark a/s er den foretrukne leverandør for flere af ejendomsbranchens store aktører, og med den nye rabataftale kan flere medlemmer nu få glæde af deres høje serviceniveau og brede sortiment. Det familieejede firma er eksperter i hvidevareservice og har altid egne teknikere. De importerer selv KitchenAid og er grossister i Whirlpool, Hotpoint og Indesit.

Servicebesøg

Som medlem kan du få fast rabat på servicebesøg og reservedele. Det er altid egne teknikere, der besøger lejemålet. Det sikrer en høj kvalitet, og at problemet afhjælpes hurtigst muligt. Teknikerne kan ofte også medbringe erstatningsprodukter, hvis det er uklart, om en enhed kan repareres, så lejer får afhjulpet problemet med ét besøg. De kan også montere trælåger på opvaskemaskiner og køl/frys, så du sparer et håndværkerbesøg.

Kundecenter

Sai danmark a/s kundecenter er kvalificeret til at give kompetent og grundig vejledning. De giver gratis teknisk rådgivning, så det er tydeligt, hvad mulighederne er. Det giver dig og dine lejere sikkerhed for, at I hurtigt og effektivt finder den rette løsning. sai danmark a/s kan også tilbyde reservedele til alle produkter og mærker, herunder udskifte defekte hylder, grøntsagsskuffer mv. ved udflytning af en lejer.

Hårde hvidevarer

Sai danmark a/s har et stort udvalg af hårde hvidevarer i alle prisklasser. KitchenAid er design i absolut topkvalitet med luksuriøse detaljer, mens de meget konkurrencedygtige løsninger fra Whirlpool, Hotpoint og Indesit er gode valg fra store, kompetente producenter. Der er altid et godt tilbud at hente på pakkeløsninger, der gør det nemt og billigt at finde den rigtige løsning.

Besøg indkøbsportalen

Could not find post with assigned ID