/ Nyheder / Få indblik i porteføljens energimærker

Få indblik i porteføljens energimærker

Til den næste TemaTorsdag har du mulighed for at høre mere om værktøjet Domusearch, der giver overblik over ejendomsporteføljens energimærker. Deltag digitalt.

Af

Deltag i TemaTorsdag om platformen Domusearch. Foto: Voronchuk Daria, iStock

Torsdag den 15. juni kan du udforske mulighederne i platformen Domusearch, når EjendomDanmark afholder TemaTorsdag. 

Platformen Domusearch giver overblik over ejendomsporteføljens energimærker, men også en status på hvilke energimærker der mangler, er udløbet, eller kan forbedres. Derudover kan brugeren få indblik i, hvilke forbedringstiltag der kan foretages og hvilken indvirkning, det vil have på ejendommen samt ejendommens CO2 udslip.

Alle medlemmer af EjendomDanmark har mulighed for at få gratis adgang til Domusearch.

Tilmeld dig her. 

Godt overbliksværktøj

Hos Thylander er der allerede sat strøm til brugen af platformen, og her giver værktøjet allerede værdi, som Christian Haaber Westergaard Nielsen, director og Head of ESG, tidligere har fortalt:

”Det er helt klart en fordel for os, at vi ikke længere selv skal bruge tid og kræfter på at opdatere ejendommenes energimærker i et excel-ark. Platformen giver os nemt og hurtigt indblik i, hvor vi skal tage fat – hvor kan vi hæve energimærket, og hvor meget det vil kræve. Det er virkelig et godt overbliksværktøj, der kan give os inspiration til energioptimering.”

Gratis for medlemmer

Som medlem af EjendomDanmark har du mulighed for at få en gratis adgang, som giver dig et overblik indeholdende blandt andet: 

  • Lovpligtige energimærker der mangler eller er udløbet
  • Hvilke ejendomme der kan få nyt energimærke, uden ekstra investering
  • CO2 reduktioner ved forbedringer
  • Levetid på gyldige energimærker
  • Energioptimeringer på den enkelte ejendom
  • Rentable forbedringer
  • Og meget mere

Tilmeld dig her.