/ Nyheder / Få bedre overblik over kommende bæredygtighedskrav

Få bedre overblik over kommende bæredygtighedskrav

Den grønne tænketank Concito har lavet et kort notat, der giver dig overblik over nuværende og kommende bæredygtighedskrav til bygningers varme-, ventilations- og kølingsinstallationer.

Af

Arbejdet med sammenskrivningen af lejeloven og boligreguleringsloven fortsætter – nu er det igen sendt i høring. Foto: Dreamer Company, iStock

Byggeriet og ejendomsbranchen er helt afgørende for, om samfundet som helhed kan udvikle sig i en mere bæredygtig retning. Derfor stilles der også stadig flere krav til bæredygtigheden i både byggeriet og i ejendomsbranchen – og forventningen er, at der kun kommer flere af sådanne krav over tid.

Når det kommer til en ejendoms installationer til varme, ventilation og køling (HVAC), er der allerede i dag en del bæredygtighedskrav at tage højde for. For at give et overblik over udviklingen inden for dette område har den grønne tænketank Concito udarbejdet et mindre notat med fokus på nuværende og kommende bæredygtighedskrav til bygninger. Notatet beskæftiger sig både med nationale og internationale krav.

Du finder notatet lige her:

Bygningsinstallationer i et bæredygtighedsperspektiv – Fokus på HVAC

Projekt om bygninger om grøn omstilling

Notatet er en del af Concitos projekt om bygninger og grøn omstiling – et projekt, der udføres i samarbejde med Realdania og Grundejernes Investeringsfond.

Du kan læse meget mere om projektet lige her.

Kontakt