/ Nyheder / Ejendomsbranchens organisation ruster sig til fremtiden

Ejendomsbranchens organisation ruster sig til fremtiden

Politisk indgreb mod moderniseringer, lagerbeskatning og fokus på bygningers klimaaftryk. De politiske udfordringer til ejendomsbranchen er større end nogensinde. Erhvervsorganisationen EjendomDanmark har netop vedtaget en forenklet politisk organisering, der skal give en endnu mere smidig og slagkraftig organisation som kan agere på ejendomsbranchens vegne.

Af

EjendomDanmark har netop vedtaget en ny governance. Foto: EjendomDanmark

Som led i EjendomDanmarks strategi ”Visibility 2021” har organisationen netop vedtaget en ny governance-struktur. Den betyder, at der lettere og hurtigere kan træffes beslutninger i en ny hovedbestyrelse, der dækker både ejere og administratorer. Med ændringerne tæller bestyrelsen nu 25 medlemmer.

”Fast ejendom bliver fortsat mere reguleret og også digitaliseret. Som erhvervsorganisation skal vi derfor være parate til at kunne rådgive og støtte vores medlemmer i en verden, der hele tiden forandrer sig. Vi har derfor nu vedtaget en ny governance-struktur, der passer til en moderne erhvervsorganisation og som sikrer beslutnings- og handlekraft,” siger EjendomDanmarks formand Henrik Dahl Jeppesen, der til daglig er adm. direktør i DEAS.

Bedre beslutningskraft og tæt medlemskontakt

Den nye struktur samler EjendomDanmarks to hidtidige bestyrelser i én og giver samtidig bestyrelsen mere frie rammer til at organisere sig. Strukturen sikrer samtidig en fortsat tæt medlemsinddragelse, hvilket er essentielt for EjendomDanmark.

”Det er helt centralt, at vi som erhvervsorganisation er virkelig tæt på vores medlemmer og at bestyrelsen repræsenterer en bred pallette af dygtige folk. Jeg er særlig glad for, at så mange har ønsket at bidrage, så vi sammen kan gøre en forskel for vores branche,” påpeger Henrik Dahl Jeppesen.

Samtidig med vedtagelsen af den nye struktur er der kommet seks nye medlemmer i EjendomDanmarks bestyrelse. De nye medlemmer er Flemming Bæk Engelhardt fra Topdanmark, Kristian Krogh fra Thylander Gruppen A/S, Martin Vang Hansen fra ATP Ejendomme, Tonny Nielsen fra Fokus Asset Management A/S, Thomas Windtberg fra Taurus Ejendomsadministration og Trine Wagner fra Wagner Ejendomme ApS.

Formandsskabet genvælges med Henrik Dahl Jeppesen fra DEAS som formand og Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades som næstformand.

Den nye hovedbestyrelse og forretningsudvalget kan ses her.

Bestyrelsen

EjendomDanmark har netop vedtaget en ny struktur med en bestyrelse og et forretningsudvalg.

Se bestyrelsen her