/ Nyheder / Efter 22 år: EjendomDanmark-koryfæ takker af

Efter 22 år: EjendomDanmark-koryfæ takker af

Elsebeth Due Kjeldsen har efter mere end to årtier valgt at træde tilbage som leder af EjendomDanmarks jyllandskontor. Der lyder en tak for den store indsats fra organisationen.

Af

Foto: iStock.

Alt godt har en ende. Det gælder også i EjendomDanmark, hvor lederen af jyllandskontoret, Elsebeth Due Kjeldsen, efter 22 år har valgt at træde tilbage.

“Herfra skal der lyde et stort tak til Elsebeth for hendes utrættelige indsats. Det er lidt af en institution, der nu forlader os, men vi kan alle glæde os over, at hun forbliver aktiv i branchen,” lyder det fra adm. direktør hos EjendomDanmark, Jannick Nytoft.

Det er nemlig ikke et fuldstændigt farvel til ejendomme som fagområde. Elsebeth Due Kjeldsen vil fortsætte sit virke som lægdommer, og hun fortsætter i sine bestyrelsesposter, der alle er knyttet til ejendomsbranchen.

Dermed bevarer hun kontakten til det område, der har været det faglige omdrejningspunkt i årtier, lyder det fra Elsbeth Due Kjeldsen selv:

“Det har været 22 spændende år, hvor der er sket en stor udvikling og en professionalisering. Jeg kommer til at savne den tætte kontakt til medlemmerne og særligt dialogen i de jyske netværksgrupper. Da jeg fortsætter i mine andre roller, vil jeg stadig være aktiv og følge udviklingen i branchen.”

Elsebeth Due Kjeldsen stopper per 1. oktober.