/ Nyheder / Digitaliseringskonference skal kaste lys over muligheder for bæredygtige tiltag

Digitaliseringskonference skal kaste lys over muligheder for bæredygtige tiltag

Maciej Markowski, Kim Revald og mange andre navne er på tapetet til EjendomDanmarks gratis digitaliseringskonference i slutningen af marts, hvor medlemmer og andre interesserede kan høre om konkrete erfaringer med digitale løsninger i ejendomsbranchen. Den digitale trendanalytiker Christiane Vejlø er moderator på konferencen og guider publikum sikkert igennem dagen.

Af

Hvordan bruger man digitale løsninger til at styrke bæredygtighed og rapportere ESG? Hvad skal der til for at komme i gang? Og hvor går fremtiden egentligt hen? Det kan du høre meget mere om, når EjendomDanmark afholder digitaliseringskonference den 30. marts, som afslutning på projektet ”Digitalt fokus for lejer og ejer – i et bæredygtigt perspektiv.” I løbet af dagen vil der både være oplæg, dialog og debat.   

”Vi har inviteret mange forskellige oplægsholdere og paneldeltagere, fordi der er mange forskellige erfaringer med, hvordan man kan arbejde med bæredygtighed. Der findes nemlig ikke noget facit eller nogen standard, og derfor er der behov for, at vi kaster lys over diverse tiltag,” siger Mikkel Alsø, projektleder for projektet og chefkonsulent, EjendomDanmark, og fortsætter:

”Vi ved, at bæredygtighed understøttes af digitale løsninger, og derfor skal konferencen give et indblik i, hvordan vi som branche kommer i gang og arbejder videre med det. Jeg håber, at alle deltagere vil føle sig inspirerede, når dagen er omme,” siger han.

Christiane Vejlø som moderator

Det bliver digital trendanalytiker Christiane Vejlø, der skal guide publikum igennem dagen og få både talere og paneldeltagere til at stråle med deres viden.

Christiane Vejlø er fremtidsanalytiker i virksomheden Elektronista Media, laver diverse bestyrelsesarbejde og sidder i regeringens dataetiske råd. Hendes erfaring fra medie- og techbranchen garanterer væsentlige refleksioner og spørgsmål i løbet af dagen.

Internationale eksempler og erfaringer

Derudover kommer polske Maciej Markowski fra SpaceOS til Danmark for at give et indblik i de trends, han ser på ejendomsbranchens digitale scene, og ligeledes hvordan professionel udlejning udvikler sig med den nye dagsorden.

Han vil give et indblik i værdiskabelse, omkostninger og opmærksomhedspunkter, for at forære deltagerne nye perspektiver til det fremtidige arbejde med digitalisering.

”Professionel udlejning er midt i en forandring, som vi kun ser det en gang hvert århundrede. Efterspørgslen på kontorlokaler er faldende. Butikslokaler bliver tilbagekøbt og konverteret, og lejeperioderne bliver kortere. Tilføj ESG og mere hybridt arbejde. Det nærmer sig den perfekte storm. Men samtidig med at understøtte omstillingen øges også mulighederne for effektivt at skabe værdi på bygninger gennem ny teknologi og tjenester,” siger Maciej Markowski, der er medstifter og direktør i SpaceOS. 

ESG-rapportering og EU-taksonomi

De fleste ejendomsejere skal måle og rapportere på ESG i de kommende år, og derfor er det naturligvis også et punkt på dagsordenen til digitaliseringskonferencen.

Emil Veileborg Kocsis Aali fra Rambøll vil fortælle, hvad EU-taksonomi og ESG egentligt betyder, ligesom hans kollega, Lars Ostenfeld Riemann, vil holde oplæg om, hvordan man som ejendomsselskab vurderer det specifikke behov for at rapportere ESG-data.

I den forbindelse vil det også være muligt at høre om forskellige tilgange til digitalisering i praksis fra henholdsvis Kim Revald fra Velliv og Hans Andersen fra DEAS.

Meget mere på programmet

Derudover kan deltagerne se frem til at møde Søren Nielsen, CEO hos Estaid, der fortæller om anvendelsen af data nu og i fremtiden.

”Data er hele fundamentet for en digitalisering af branchen. Hvis man ikke har styr på data, er det umuligt at få udnyttet mulighederne og det fulde potentiale. Derfor bliver også det her indlæg ekstremt interessant,” lyder det fra Mikkel Alsø.

I løbet af dagen vil der også være en række oplægsholdere fra EjendomDanmarks sekretariat.

Konferencen er gratis og finder sted i tidsrummet 09.00-13.00 hos Hubnordic på Kay Fiskers Pl. 10, 2300 København S. EjendomDanmark sørger for lidt at spise.

Du kan se programmet og tilmelde dig via gennemvejen. 

Could not find post with assigned ID