/ Nyheder / Digital undervisningsform åbner op for nye muligheder

Digital undervisningsform åbner op for nye muligheder

Den nye digitale undervisningsform, som fra årsskiftet har suppleret den traditionelle klasseundervisning, fungerer godt, mener to studerende.

Af

Foto: istock

Patrycja Zdanowska og Anna Norlund Larsen, ejendomsadministratorer hos DEAS, er i gang med at tage EjendomDanmarks EA-uddannelse. Den nye digitale undervisningsform, som fra årsskiftet har suppleret den traditionelle klasseundervisning, fungerer godt, mener de to studerende.

”Det er smart, at jeg kan sidde og lytte og skrive ned samtidig med, at jeg har undervisningen kørende i baggrunden på min computer”, siger Anna Norlund Larsen.

Patrycja Zdanowska og Anna Norlund Larsen
Patrycja Zdanowska og Anna Norlund Larsen. Foto: EjendomDanmark

Det er den digitale platform Moodlerooms, som danner rammen om den nye digitale undervisning. Her er det blandt andet muligt for de studerende at mødes i et chatforum, og det har Patrycja Zdanowska og Anna Norlund Larsens studiegruppe taget til sig.

”I studiegruppen kommer vi fra to forskellige virksomheder. Vi har logget på Moodlerooms chatforum fra vores arbejdspladser, hvor vi både kan se hinanden og tale sammen. Det har været rigtig smart fremfor at skulle mødes hele tiden”, siger Anna Norlund Larsen.

Patrycja Zdanowska tilføjer:
”Noget, der også fungerer rigtig godt, er, at vi kan få trænet vores pensum gennem spørgsmål og quiz via Moodlerooms”.