/ Nyheder / Bliv klogere på EU-taksonomien med ny podcastepisode

Bliv klogere på EU-taksonomien med ny podcastepisode

I den nye episode af BusinessReview Ejendomme er senioradvokat Simone Færge Pedersen og underdirektør Jan Ellebye i studiet for at tale om EU’s taksonomi og bæredygtighed i ejendomsbranchen.

Af

Hør mere om EU’s taksonomi i ny podcastepisode.

Bæredygtighed er i den grad kommet på dagsorden, og det er vigtigere end nogensinde, at alle brancher tager del i ansvaret for den bæredygtige omstilling. EU’s taksonomi er et essentielt led i forståelsen af, hvad der reelt er bæredygtigt, samt hvordan den enkelte virksomhed kan gøre en forskel.

Men hvad dækker EU’s taksonomi egentlig over? Og hvilken betydning har det for bygge- og anlægsbranchen? Disse to spørgsmål bliver blandt andet diskuteret i en ny podcastepisode, når Simone Færge Pedersen, senioradvokat i Kromann Reumert, og Jan Ellebye, underdirektør i EjendomDanmark, er i studiet hos BusinessReview Ejendomme.

I podcastepisoden diskuteres det også, hvordan hele ejendomsbranchen kan blive klar til at håndtere og inkorporere bæredygtighed i virksomhedens hverdag, og dermed gøre sig mere konkurrencedygtig.

Du kan lytte til afsnittet her eller på din foretrukne podcastplatform:

Listen to “BusinessReview – Ejendomme” on Spreaker.