/ Nyheder / Anerkendelse fra branchen: Her er de nominerede til ejendomsbranchens priser

Anerkendelse fra branchen: Her er de nominerede til ejendomsbranchens priser

Til EJENDOM2024 hædrer vi branchens spydspidser med tre priser: Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Mest Nytænkende Ejendomsvirksomhed. En fagjury har nøje udvalgt de nominerede, og nu kan du være med til at finde den endelig vinder.

Af

Sådan så sidste års trofæ ud i kategorien “Årets Bæredygtighedspris.”

Når ejendomsbranchens topmøde løber af stablen den 7. november, uddeler EjendomDanmark i samarbejde med Ejendomswatch årets prestigefyldte branchepriser. Nu kan vi afsløre, hvem de nominerede er.

Efter en grundig vurdering har juryen udvalgt tre nominerede i kategorierne: Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Mest Nytænkende Ejendomsvirksomhed.  

Som altid kan du være med til at afgøre, hvem der skal løbe med titlerne – afstemningen er åben frem til den 22. oktober, og du kan afgive din stemme via dette link.

Nedenfor kan du læse, hvem der er nomineret sammen juryens begrundelser.

Årets mest nytænkende ejendomsvirksomhed

Energy Machines

Energy Machines nomineres for at bringe digitalisering ind i bygningerne. De danske bygninger står for en stor del af landets energiforbrug, og derfor er det essentielt, at der tør tænkes nyt for at finde fremtidens løsninger – og det gør Energy Machines.

Plando

Plando nomineres for deres opgør med den traditionelle tilgang til vedligeholdelsesplanlægning. Deres platform gør det lettere at træffe de rette beslutninger på et databaseret fundament. Den største værdi kan til tider findes i at gøre det komplekse simpelt, og det har Plando formået med succes.

Vest Administrationen

Vest Administrationen nomineres for indførelse af en 4-dages arbejdsuge. Det er nytænkende og viser, at Vest Administrationen er en virksomhed, der tør træffe modige beslutninger og følge dem helt til dørs. Virksomheden har formået at automatisere og minimere spildtid med stor succes.  

Årets bæredygtighedspris

AKF

AKF nomineres for deres årelange indsats på ESG-dagsordenen. De bidrager til brancheinitiativer, arbejder aktivt med skabelsen af fællesskaber og fremmer den grønne omstilling. Hvor de kan gøre en forskel, tør de også gøre det.

Barfoed Group

Barfoed Group nomineres for bydelen Munkebjerg Park i Odense, der som den første danske bydel er blevet DGNB-certificeret samlet. Det kræver både visioner og hårdt arbejde at sikre det – og samtidig er det en inspiration for resten af branchen, at det kan lade sig gøre.

Ikano Bolig/Lendager

Ikano Bolig og Lendager nomineres i fællesskab for deres projekt med Høje Taastrup Rådhus. Ved at samarbejde har det været muligt at udforme et projekt, hvor det tidligere rådhus skal transformeres til boliger. Netop omdannelsen af ejendomme er essentielt ud fra et bæredygtighedsperspektiv.

Årets ejendomsvirksomhed

Danske Shoppingcentre

Danske Shoppingcentre nomineres for deres evne til at tænke nyt og præstere – også i modvind. I en tid med øget onlinehandel har de haft en innovativ tilgang, som har sikret, at der stadig er liv og vækst i deres centre. Det kræver mod, og det har Danske Shoppingcentre udvist.

Olav de Linde

Olav de Linde nomineres for deres evne til at bringe liv ind i både bygningerne og bymiljøerne omkring. De arbejder med fokus på samfundet, og deres fornyelse har også et blik for at bevare det, vi har med fra fortiden. Det kræver en særlig fighterånd, og den findes i Olav de Linde.

PropTech Denmark

PropTech Denmark nomineres for at fremme innovation i ejendomsbranchen. Fremtidens krav kræver nye kræfter, hvor nytænkning kombineres med kendt viden. PropTech Denmark nomineres derfor for at skabe et miljø for iværksættere, hvor nye idéer kan udvikle sig.

Topmøde er omdrejningspunktet

Priserne er skabt for at hylde de virksomheder, der har gjort en ekstraordinær indsats i løbet af det seneste år. De blev for første gang uddelt i 2021, samme år som topmødet havde sin debut.

EJENDOM2024 afholdes på Hotel Scandic Falkoner under temaet ”den nære fremtid.” Programmet er fyldt med prominente talere – blandt andet landets økonomiminister. Du kan se mere og tilmelde dig her. 

Juryen består af

Michael Nielsen, Danica Ejendomme (juryformand), Ashkan Ahmadinia, Cobblestone, Iben Mai Winsløw, Winsløw, Katja Paludan, Husen Advokater og Tor Dam Sinding, Sinding & Co

Afstemning

Juryen har udvalgt de endeligt nominerede i hver af de tre kategorier. Herefter kan branchen stemme på de nominerede hos Ejendomswatch, som vægter halvdelen, mens juryen individuelle stemmer samlet udgør den anden.