/ Karriere / Uddannelser

Uddannelser

Viden er en grundsten for at sikre vækst og udvikling i branchen. Derfor sørger EjendomDanmark for, at der eksisterer relevante uddannelser målrettet branchen.

Ejendomme er afgørende for os alle. Hver dag året rundt. De udgør rammen om vores liv, uanset om vi er på job eller hjemme. Det stiller både høje krav til de virksomheder, der forvalter dem og til deres medarbejdere.

Med en karriere i ejendomsbranchen har du det privilegium, at du er med til at sikre rammerne for tusinder af menneskers hjem og arbejde – og samtidig varetager ejernes interesser. 

EjendomDanmark samarbejder med en række uddannelsesinstitutioner, som skræddersyr forløb til branchen. De giver branchens medarbejdere mulighed for at opnå en bredere viden og en kommerciel forståelse for alle de facetter, der findes inden for ejendomsbranchen.

Faglighed og udviklingsmuligheder

Det stiller krav til din faglighed, der løbende skal udvikles gennem din karriere. 

Med en uddannelse målrettet ejendomsbranchen opnår du de rette kompetencer til at varetage dine arbejdsopgaver, og samtidig giver det dig gode udviklingsmuligheder gennem hele din karriere. 

Uddannelsessystemets struktur

Det danske uddannelsessystem giver dig mulighed for at videreuddanne dig gennem hele din karriere. Dermed har du mulighed for at tilegne dig de kompetencer, du har behov for, præcis der, hvor du er i dit arbejdsliv. 

En række uddannelsesinstitutioner udbyder sammen med EjendomDanmark  målrettede uddannelser til branchen på alle tre videregående uddannelsesniveauer.

Forudsætningen for at blive optaget er, at du har bestået, hvad der svarer til det uddannelsesniveau, der går forud for det niveau, du ønsker at blive optaget på. 

Uddannelsestilbuddene er målrettet personer, der er i beskæftigelse. De udbydes derfor som deltidsuddannelser og er modulopbygget. 

Du kan læse mere om adgangskrav, fag og indhold under de enkelte uddannelser.

 

Spørgsmål til et uddannelsesforløb?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kursusafdeling, der gerne besvarer spørgsmål om vores uddannelser.

Lotte Rendtorff

Chefkonsulent

Cand.mag.

Kursusafdelingen

Kontakt os på

Samarbejdspartnere 

Samarbejde med Erhvervsakademi Dania 

EjendomDanmark samarbejder med Erhvervsakademi Dania om EA-uddannelsen og Property & Asset Management – Forvaltning af fast ejendom på bachelorniveau. Samarbejdet sikrer relevant kompetencegivende uddannelsestilbud målrettet ejendomsbranchen.

Som studerende på en af EjendomDanmarks uddannelser bliver du derfor også indskrevet som studerende på Erhvervsakademi Dania.

 

Samarbejde med CBS – Copenhagen Business School

EjendomDanmark samarbejder med CBS om at udvikle og udbyde minor in real estate, MBD. Undervisningen på MBD’en er baseret på den nyeste forskning inden for emner såsom forretnings- og organisationsudvikling, innovation, strategisk kommunikation, personlig udvikling, økonomi og ledelse.

 

 

Leder du efter studieportalen?

På StudiePortalen finder du alle de praktiske oplysninger, der er relevante for en optimal studiestart på EA-uddannelsen.

Find den her