/ Nyheder / Økonomiministeren gæster ejendomsbranchens topmøde

Økonomiministeren gæster ejendomsbranchens topmøde

Til november samles ejendomsbranchen til årets topmøde, EJENDOM2024. Nu offentliggøres det, at økonomiminister Stephanie Lose er en af årets hovedtalere.

Af

Pressefoto

Den 7. november samles ejendomsbranchen til det traditionsrige topmøde. En af årets hovedtalere er økonomiminister Stephanie Lose, Venstre. Hun vil til topmødet sætte ord på dansk økonomi.

”Den økonomiske udvikling har stor betydning for ejendomsbranchen, og som en vigtig del af regeringen er ministeren også tæt på skabelsen af branchens fremtidige rammevilkår. Derfor er jeg glad for, at ministeren kommer og deler sit syn på alt det, der venter os,” siger Peter Stenholm, adm. direktør i EjendomDanmark.

En erfaren politiker

Stephanie Lose, som siden november sidste år har været økonomiminister, er også næstformand i Venstre.

”Hun har et indgående kendskab til det politiske landskab og kan derfor give os alle værdifulde indsigter og særlige perspektiver på det politiske arbejde – fx omkring generationsskifte,” fortæller Peter Stenholm og fortsætter:

“Der har hos EjendomDanmark i flere år været fokus på at sikre bedre muligheder for generationsskifte i ejendomsvirksomhederne. Nu tegner fremtiden på det område lysere end nogensinde før, og det er ikke mindst takket være Venstres forståelse for værdien af at kunne holde ejendomsselskaberne på familiens hænder.”

Lose, der er uddannet Cand.oecon., har tidligere været formand for både Danske Regioner og Region Syddanmark.

Tilmeld dig nu

EJENDOM2024 afholdes på Hotel Scandic Falkoner, og du kan tilmelde dig her.

Programmet for dagen består både af paneldebatter, mulighed for netværk og spændende talere. Du kan blandt andet se frem til at blive klogere på kunstig intelligens og ESG.

EjendomDanmark afholder som vanligt en prisuddeling, der hylder nogle af de virksomheder, der har gjort en ekstraordinær indsats i løbet af det seneste år.  Det sker i samarbejde med Ejendomswatch.