/ Nyheder / Fra luftguitar til dedikeret elite

Fra luftguitar til dedikeret elite

Med en badmintonketsjer i hånden har Christina Aagaard flere gange i sit liv oplevet følelsen af uovervindelighed. Den kampgejst, hun oplever på banen, har hun kunnet bruge aktivt i sit arbejdsliv, når både hun selv og hendes kolleger har brug for motivation hos HHH Administration.

Af

Christina ejer og driver i dag HHH Administration sammen med sin kollega, Anna Andersen. (Foto) Jeppe Carlsen.

Christina var blot fem år, da hun fik øjnene op for badminton. Hendes forældre havde ikke en finger med i spillet – det var en klassekammerats far, der en dag tog hende med på besøg i den lokale klub.

”Da jeg kom hjem, sagde jeg til min mor, at jeg ville begynde til badminton. Det mente hun dog ikke, jeg kunne, når jeg var så lille. Men jeg fik hende hurtigt overbevist. De første år brugte jeg primært ketsjeren til at spille luftguitar.”

I årene, der fulgte, blev Christina stadig bedre til at styre ketsjeren, og interessen voksede sig kun større. Da hun var færdig med folkeskolen, søgte hun ind på Team Danmark-gymnasiet i Greve for at få tid til at spille.

”Selvom jeg gik meget op i min sport, var det vigtigt for mig at have et liv ved siden af. På gymnasiet var der masser af mine klassekammerater, som ikke dyrkede sport på eliteplan, og det passede mig fint. Jeg ville gerne have lov til at te mig åndssvagt en gang imellem og tage til en fest, selvom der kun var en uge til en vigtig kamp.”

Kulturelle forskelle – en styrke

Da Christina var på sit højeste, var hun tilknyttet det internationale badmintonakademi i Greve og spillede på eliteniveau. Hun lå på det tidspunkt i top-10 over Danmarks bedste spillere og kan stadig genkalde sig følelsen af at stå over for sin modstander på banen, i en periode hvor alt stod på spil.

”De mange pressede og stressede situationer, som jeg har stået over for via min sport, hjælper mig i dag, når der skal præsteres og tænkes hurtigt i mit arbejdsliv,” siger hun.

Topplaceringen gav adgang til en række turneringer rundtomkring i Europa. Ud over at give Christina et internationalt netværk har hun samtidig fået en stor forståelse for forskellige kulturer.

”Både det at besøge forskellige europæiske lande og at møde spillere i klubben fra blandt andet USA, Canada, Iran og Kina har givet mig meget. Jeg er vokset op med, at selvom der er kulturelle forskelle, så kan man godt supplere og styrke hinanden. Det har givet en god ballast både på banen og i mit arbejde.”

Kom på kursus

30. Jan 2025

Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen – lancering af læringsplatform

OBS: Har du ikke en bruger hos EjendomDanmark eller har du problemer med at tilmelde dig, så kontakt os på cmm@ejd.dk.Få viden og handlekompetencer inden for bæredygtig omstilling Der er pres fra lovgivere, fra markedet og fra ejendomsbranchen selv: Den bæredygtige omstilling af ejendomsbranchen er i gang.For halvandet år siden blev projektet ”Bæredygtig Omstilling i Ejendomsbranchen” officielt lanceret og siden er det ikke gået stille for sig i ejendomsbranchen. Udviklingen går hurtigt og fokus er skærpet på den grønne omstilling f.eks. via kommende lovgivning i bygningsdirektivet eller øget krav til dokumentation for bæredygtige investeringer i den finansielle sektor.Kom og hør Peter Stenholm, Adm. direktør hos EjendomDanmark og Tonny Thierry Andersen, Koncerndirektør hos Nykredit m.fl. gøre status for tendenser og hvorfor grøn omstilling bliver et større konkurrenceparameter for ejendomme og en del af fremtidssikringen for investorer. Pernille Rosenkrantz-Theil (S) vil give sine indsigter til hvordan den grønne dagsorden fremmes og hjælpe virksomhederne til at omsætte de politiske mål til handling og Søren Kempf Holm, Adm. direktør hos Wihlborgs giver deres perspektiver på udfordringer og omstilling i praksis.Som en del af projektet lanceres den færdige læringsplatform udarbejdet til hele ejendomsbranchen, der skal give branchens aktører viden og handlekompetencer inden for bæredygtig omstilling. Platformen er tilgængelig for alle i ejendomsbranchen. Projektet er udført i samarbejde med Rambøll og er finansieret af Realdania, Grundejernes Investeringsfond, EjendomDanmark Fonden, Forenet Kredit og Rambøll Fonden.Program08.30-09.00 – Check-in09.00-09.15 – Velkomst og bæredygtig udvikling i Ejendomsbranchen v. adm. Direktør Peter Stenholm, EjendomDanmark09.15-09.40 – Nykredits perspektiv på den grønne omstilling i ejendomsbranchen v. Koncerndirektør Tonny Thierry Andersen, Nykredit09.40-10.00 – Pause10.00-10.30 – Hvordan skal ejendomsvirksomheder begynde deres bæredygtige omstilling/lancering af platform v. konsulent Gustav Plantin og senior konsulent Mette M. Skovbo Silbiger, Rambøll 10.30 – 10.50 – Erfaringer fra virkeligheden i ejendomsbranchen dialog med ejendomsbranchen v. Adm. Direktør Søren Kempf Holm, Wihlborgs10.50 – 11.00 – Opsamling for dagen v. adm. Direktør Peter Stenholm, EjendomDanmark11.00-11.30 – Grøn omstilling i politisk kontekst dialog med Pernille Rosenkrantz-Theil. 11.30-              Networking og frokost to-go. LokationNykredit huset, Sundkrogsgade 25, 2150 Nordhavn, København.Har du ikke en bruger hos EjendomDanmark eller har du problemer med at tilmelde dig, så kontakt os på cmm@ejd.dk.

10. Feb 2025

ESG seminar København

EjendomDanmark og Realkredit Danmark inviterer til: Kom godt i gang med bæredygtighed og ESG EU har vedtaget en ambitiøs plan: Europa skal være klimaneutralt inden 2050. Det vil også have en effekt for dig, der ejer og/eller driver ejendomme. Betydelige ændringer og øgede krav vil påvirke alt fra den daglige drift til investeringer og fremtidig udvikling af dine ejendomme. Med andre ord skal du tænke bæredygtighed ind i alt fra strategi til drift i fremtiden. Dette seminar giver dig en introduktion til de nye krav og konkrete eksempler på, hvordan du kommer i gang med at arbejde aktivt med ESG-rapportering og bæredygtighed. Dagens program Velkommen Nye krav venter: Finansiering og værdisætning af ejendomme i de kommende årIntroduktion til lovgivningens nye bæredygtighedskravEED, BR18, EPBD, CSRD, ESRS. Har du til tider også en fornemmelse af, at du skal lære et helt nyt sprog fyldt med fagtermer og mærkelige forkortelser? Vi gennemgår det, som du skal kende til – og forklarer, hvordan det vil påvirke din virksomhed. PauseNår ESG skal være praksis i ejendomme og porteføljerKender du din ejendom fra A til Z? En gammel kending som energimærket kan være et nyttigt værktøj, og i disse år skyder nye muligheder op – uanset om du skal finde de største risici og potentialer for dine ejendomme, eller udarbejde din allerførste ESG-rapport. Vi dykker ned i, hvordan ESG kan gå fra høje ambitioner til det helt konkrete ved at se på specifikke værktøjer og gode råd til dit eget arbejde. Opsamling og tak for i dagDet får du med hjem • Konkret viden om nuværende og kommende lovgivning inden for bæredygtighed og ESG-rapportering i ejendomsbranchen• Input til, hvordan du kommer i gang med at arbejde konkret med bæredygtighed og ESG-rapporteringSeminaret afholdes hos Realkredit Danmark – Bernstorffsgade 40, 1577 København.

Går gerne forrest

Christina ejer og driver i dag HHH Administration sammen med sin kollega, Anna Andersen. Hun har blandt andet ansvaret for at ansætte virksomhedens medarbejdere og sammensætte det rigtige hold. Her trækker hun på erfaringerne fra sportens verden.

”Kulturelle forskelle, aldersforskelle, forskellige typer mennesker – jeg er overbevist om, at et variereret sammensat team med forskellige kompetencer er det bedste team. Det kommer helt klart fra sporten, hvor forskelligheder kan være en fordel i en konkurrencesituation.”

Som leder trækker hun også på sine erfaringer som sportsudøver, når hun skal motivere medarbejderne til at kaste sig over større arbejdsopgaver – som de årlige generalforsamlinger.

”Ligesom ved en turnering gælder det om at komme godt i mål. Jeg går gerne forrest og ønsker at skabe en stemning af, at vi løfter i flok, og det bliver fedt. En træner, der står henne i hjørnet, er ikke motiverende, det gælder også på arbejdspladsen. Det handler om engagement.”

Fed foreningskultur

Christina spiller ikke længere på eliteniveau, men træner stadig badminton i Solrød Strand Badmintonklub (SSB) to gange om ugen, hvor hun ligger i anden division. Selvom det kun bliver til nogle timers træning om ugen, vier hun stadig meget af sin tid til den lokale klub, hvor hun har kastet sig over frivilligt arbejde. Hun sidder både i bestyrelsen og er sponsorudvalgsformand samt drivkraft i foreningens erhvervsklub for SSB’s samarbejdspartnere.

”Min motivation og lyst til frivilligt arbejde skal findes i det sociale. Jeg brænder for en fed foreningskultur og de relationer, som opstår. Efter at være blevet mor til to er denne drivkraft blevet endnu større. Jeg synes, at foreningslivet er det perfekte sted for børn og unge at mødes og danne sunde relationer.”

Ud over posterne i klubben står Christina for træningen af klubbens mindste spillere fra tre til seks år under overskriften ”miniton”, hvor hendes to egne børn også begyndte at spille, da de fyldte tre år. Snart skal hun i gang med planlægningen af en uges badmintonskole i sommerferien.

”For mig er det vigtigt, at ungerne har et sted, hvor de kan lave noget aktivt og socialt frem for at sidde hjemme eller i SFO’en og spille PlayStation. Der skal ske noget anderledes og skægt i de uger, hvor mor og far er tilbage på arbejde.”

Could not find post with assigned ID