/ Skabeloner og værktøjer / Læringsplatform om bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen

Læringsplatform om bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen

Platformen giver adgang til viden, guides og inspiration til en bæredygtig omstilling for ejere og administratorer, herunder hvordan ny og kommende lovgivning vil påvirke dig.

 

Læringsplatform
om bæredygtighed

EjendomDanmarks nye digitale læringsplatform er udviklet specifikt til ejendomsbranchen. Du kan blive klogere på bæredygtighed som ejer eller administrator via guides, viden og øvelser med øje for branchens unikke måde at drive forretning på, via den nye læringsplatform om bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen.

Der er i øjeblikket ni moduler på læringsplatformen, som blandt andet italesætter, hvorfor bæredygtighed er relevant for ejendomsbranchen, ny og kommende lovgivning samt kommunikation om bæredygtighed. Der vil løbende blive udviklet og udgivet flere moduler.   

Du kan tilgå modulerne her fra denne side, ved at logge ind på platformen.

 

 

 

Læringsplatformen er udarbejdet som en del af projektet “Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen”. 

 

FAQ

Hvem kan bruge platformen? 

EjendomDanmarks digitale læringsplatform om bæredygtighed er et gratis tilbud til dig, der arbejder i en virksomhed i eller med tilknytning til ejendomsbranchen, og som gerne vil blive klogere på bæredygtighed.  

Platformen kan bruges til at styrke virksomheders bæredygtige omstilling, men kan også deles med virksomhedens medarbejdere og klæde dem på til at forstå dagsordenen.  

Hvad kan jeg lære ved at bruge platformen? 

Du kan helt grundlæggende lære, hvad bæredygtighed betyder i en ejendomskontekst.  

Platformen giver dig både en bred oversigt over den bæredygtige dagsorden – fra grundlæggende forståelse til lovgivning – og en mulighed for at dykke ned i din virksomheds muligheder for aktivt at bruge dagsordenen til at skabe værdi.  
 
Modulerne er opbygget, så du trin for trin vil blive guidet igennem processen og de tager mellem 15-30 minutter at gennemføre.  

Hvordan opretter jeg mig som bruger? 

Ved første login opretter du en individuel bruger på registreringssiden, hvor du kan oprette dig både som virksomhed og privatperson.  

Privatpersoner kan tilknyttes virksomheden, hvis dette ønskes. Det kan for eksempel være i forbindelse med opkvalificering.   

Dine oplysninger og hvor langt du er nået i læringsmodulerne gemmes automatisk, så du let kan vende tilbage og fortsætte din læringsrejse.  

Hvorfor kan jeg ikke logge ind? 

Hvis din mail allerede har været brugt til at oprette en bruger, skal du bede om et nyt kodeord. Det gør du ved at trykke på knappen “glemt kodeord”. Du får derefter tilsendt et nyt kodeord via mail, som du kan bruge på at logge dig ind.  

Derudover kan du dobbelttjekke om der er specialtegn i dit brugernavn eller i din adgangskode. Er der for eksempel bindestreg i dit efternavn? Har du brugt store eller små bogstaver?  

Kan jeg dele mit login med min kollega? 

Dit login er personligt, men du kan dele et link, hvor du giver din kollega mulighed for også at oprette sig som bruger. Det kan du gøre ved at dele linket til denne side.  

Men du finder også et tilmeldingslink, som du kan kopiere og dele, under “min profil”, når du er logget ind.  

Bæredygtighed i praksis er komplekst. Denne platform er et skridt mod at gøre det mere håndgribeligt.

– Peter Stenholm, Adm. direktør i Ejendomdanmark 

Har du spørgsmål?

Martine Maj Ravn

Projektkonsulent

Cand.scient.pol.

Martin Mitchell

Kommunikationskonsulent

Cand.mag.