/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

I EjendomDanmark vil du blive en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner. Her kan du se ledige stillinger.

Ledige stillinger

Er du serviceminded, detaljeorientret, og sætter du en dyd i at være nøjagtig og korrekt med håndtering af medlemmer og data? Så er du måske vores nye kollega. 

EjendomDanmark søger en administrativ medlemskonsulent, som kan hjælpe med at besvare medlemshenvendelser, vedligeholde og opdatere vores medlemssystem samt planlægge og afvikle medlemsarrangementer.

Det er en stilling, hvor du får mulighed for at præge arbejdsopgaverne i vid udstrækning. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til Dynamics 365 Business Central, men det er ikke et krav.

Primære opgaver
 • Besvare medlemshenvendelser
 • Vedligeholdelse og berigelse af medlemsdatabase
 • Planlægge og afholde forskellige medlemsarrangementer, fx konferencer og gå-hjem-møder.
Om dig

Din baggrund kan være både akademisk eller mere administrativ fx kontoruddannelse, professionsbachelor eller lignende – gerne med erfaring fra medlemsorganisationer.

Vi lægger vægt på, at du

 • er imødekommende og servicemindet
 • har flair for it-systemer
 • er grundig og detaljeorienteret
 • tager ansvar og kan agere selvstændigt.
Vi tilbyder

En afvekslende arbejdsdag i et arbejdsmiljø præget af en rar og uformel omgangstone samt engagerede og dygtige kolleger. Stillingen er med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. 

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher det dine forventninger og ambitioner, så vil vi meget gerne høre fra dig. Send din ansøgning, CV og evt. eksamensbevis til os på mpo@ejd.dk.

Samtaler afholdes løbende, så send derfor gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, er du velkommen til at kontakte medlems- og sekretariatschef Maria Poulsen på mpo@ejd.dk eller på telefon 28 11 25 52

Du kan læse mere om EjendomDanmark her på vores hjemmeside eller på LinkedIn.

Er du interesseret i at arbejde med og videreudvikle det stærkeste datagrundlag i den professionelle ejendomsbranche? Og vil du være med til at flytte branchen og tage nye banebrydende skridt mod større markedsindsigt og gennemslagskraft for branchen?

EjendomDanmark søger en datakonsulent, som har mod på spændende udfordringer på datafronten i en branche i en rivende udvikling og med stor opmærksomhed.

Jobbet som datakonsulent

Den professionelle ejendomsbranche er blevet mere digital, og data skaber i stigende grad grundlaget for, at samfundet og branchen som helhed får bedre vilkår i form af fælles indsigt, information og påvirkning. På den måde er markedskonforme nøgletal og statistiske tjenester fra EjendomDanmark med til at understøtte den politiske dagsorden og samtidig optimere landets eksisterende og kommende ejendomme.

Markedsstatistikken dækker omkring 25 procent af de professionelle udlejningsejendomme, og EjendomDanmark har på nuværende tidspunkt de mest fyldestgørende og troværdige markedsdata, der blandt andet inkluderer lejeniveauer, afkast, tomgang og andre afgørende nøgletal.

Det er centralt, at EjendomDanmark bibeholder positionen som branchens bedste datacentral for markedsdata for professionel udlejning. Som erhvervsorganisation kan EjendomDanmark sikre, at data bliver behandlet anonymt og til branchens og samfundets fælles bedste. Samtidig er interessevaretagelse og medlemsservice gennem markedsindsigt en til stadighed mere væsentlig parameter for erhvervsorganisationens gennemslagskraft og udbredelse.

Derfor bliver vi nødt til konstant at videreudvikle de måder, hvorpå der skabes værdi for samfundet, ejendomsbranchen og dens aktører, og effektivt føre initiativerne ud i livet. For at lykkes bedst med dette har vi brug for at ansætte en ny medarbejder med dybere fokus på datastrukturering og udvikling af nye data-baserede produkter til branchen.

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du

 • har indsigt i og erfaring med at opbygge en datastruktur der kan understøtte vores målsætninger for brugen af data
 • har erfaring med at udforske data, opstille og undersøge data-hypoteser
 • har teoretisk og praktisk grundlag for at videreudvikle vores datamodel
 • er udadvendt så du kan bidrage til samarbejdet med medlemsvirksomheder og eksterne 3. parter, hvad angår indsamlingen af markedsdata og udvikling af software
 • er engageret og har en positiv og resultatorienteret indstilling
 • Har en videregående uddannelse fx med baggrund fra et af følgende steder MSc in Business Administration and Data Science (CBS), kandidat i datalogi (enten ITU, DTU eller KU) eller MSc i Data Science (ITU)
Vi tilbyder

Du vil blive en del af en erhvervsorganisation med 35 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde og på at have en åben og uformel omgangstone. Selvstændighed og ansvarlighed er vigtige nøgleord i dette job.

Vi tilbyder et udfordrende og fagligt udviklende job i centrum af København med plads til familie.

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher det dine forventninger og ambitioner, så send en ansøgning til os. Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os hurtigst muligt på info@ejd.dk. Samtaler afholdes løbende, send derfor gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet eller den profil vi søger, så kontakt økonomisk chefkonsulent Mikkel Alsø på tlf. 31 62 01 08 eller mal@ejd.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden, ligesom du kan finde EjendomDanmark på LinkedIn.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. Mød dem alle her.

Se dem her