/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Tak for din interesse. Som ansat i EjendomDanmark bliver du en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner.

Ledige stillinger

Er du interesseret i at arbejde i en branche, hvis samlede værdi overstiger BNP i Danmark?

EjendomDanmark søger en økonom, som har mod på spændende udfordringer i en branche under udvikling

Jobbet som økonomisk konsulent

Ejendomme er en afgørende infrastruktur  for vores samfund, og den økonomiske konsulent skal være med til at udarbejde analyser af ejendommes betydning i samfundet, aktuelle niveauer for leje og tomgang, bæredygtige ejendomme mv. Analyser kan fx tage udgangspunkt i ejendomsbranchens største database, markedsstatistikken, hvor der indgår over 230.000 lejemål fordelt på over 17.000 ejendomme på 37 millioner kvadratmeter og en lejebærende værdi på næsten 40 mia. kr.

Digitalisering og bæredygtighed udvikler sig lige nu stærkt inden for ejendomsbranchen. Der er ingen tvivl om, at det også vil være vigtige områder i de kommende år. Den økonomiske konsulent vil skulle medvirke til arbejde og tiltag, som undersøger og udvikler både digitalisering og bæredygtighed. Det kan være i form af analyser eller udvikling af tiltag.

Allerede nu bliver Danmarks dygtigste ejendomsadministratorer uddannet på ejendomsadministratoruddannelsen (EA), og denne sommer er der åbnet for den nye uddannelse på bachelorniveau: Property & Asset Management – Forvaltning af fast ejendom. Du vil blive del af et underviserteam, der med stor entusiasme og dygtighed underviser fremtidens beskæftigede i ejendomsbranchen. Du vil få mulighed for at undervise på vores uddannelser og kurser som for eksempel ejendomsinvestering og finansiering, ejendomshandel & forvaltning, makroøkonomi og ejendomme, PropTech og Data Management, renoveringsprojekter og nybyggeri, ejendoms- og skatteregnskab og værdiansættelse af fast ejendom.

Du vil samtidigt skulle indgå i samarbejdet om løsning af den økonomiske afdelings øvrige opgaver, herunder udbygning af branchens markedsstatistik, konsekvensberegninger af lovforslag og kortlægning af kommunernes ejendomsvenlighed. Ligeledes vil du blive en del af sekretariatets tværfaglige arbejde.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du

  • er uddannet økonom, fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller mat.øk.
  • har nogle års erhvervserfaring
  • har erfaring med at holde oplæg og har lyst til at undervise
  • er god til formidling og brænder efter at dele din viden
  • er fagligt dygtig og teoretisk velfunderet.
  • er engageret og har en positiv og resultatorienteret indstilling
  • har overordnet kendskab til eller har lyst til at forstå programmering i fx SAS eller R
  • kan lide tanken om at arbejde i en politisk organisation, der varetager medlemmernes interesser.
Vi tilbyder

Du vil blive en del af en erhvervsorganisation med 35 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde og på at have en åben og uformel omgangstone. Selvstændighed og ansvarlighed er vigtige nøgleord i dette job.

Vi tilbyder et udfordrende og fagligt udviklende job i centrum af København med plads til familieliv.

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher det dine forventninger og ambitioner, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os på info@ejd.dk senest den 1. oktober 2021. Samtaler afholdes løbende, send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet eller den profil vi søger, så kontakt underdirektør Morten Marott Larsen på tlf. 28 45 56 51 eller mml@ejd.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og du kan finde EjendomDanmark på LinkedIn.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. De er fordelt i en juridisk, en økonomisk og en kommunikations- og PA-afdeling.

Se dem her