/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Tak for din interesse. Som ansat i EjendomDanmark bliver du en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner.

Ledige stillinger

Vil du bidrage til udviklingen af en faglig stærk og professionel ejendomsbranche? Så er du måske den kollega vi søger til vores juridiske afdeling i EjendomDanmark.

Jobbet

I den juridiske afdeling sikrer vi, at EjendomDanmarks arbejde sker på højeste juridiske niveau. Vi er med, når reglerne laves, herunder i lovforberedende arbejde. Vi følger løbende retsudviklingen i huslejenævn og ved domstolene, og vi formidler denne viden i artikler og ved at udgive Grundejernes Domssamling. Vi uddanner brancheaktørerne, herunder underviser vi på den offentligt anerkendte uddannelse for ejendomsadministratorer og på vores mange efteruddannelseskurser, og endeligt rådgiver vi løbende vores medlemmer i konkrete spørgsmål. 

Vi arbejder med alle aspekter af fast ejendom, men vores kerneområder er bolig- og erhvervslejeret og andelsbolig- og ejerforeningers retsforhold. 

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du har god mulighed for selv at planlægge og strukturere din arbejdsdag, men du er ikke alene. Vi gør meget ud af sparring, og vi løser større opgaver i fællesskab. Du vil komme til at arbejde bredt med alle typer opgaver i afdelingen. 

Dine kvalifikationer 

Du er cand.jur., din faglighed er i orden, og du har lyst til at specialisere dig i vores kerneområder. Herudover lægger vi særlig vægt på, at du vil være god til at undervise, da mundtlig formidling inkl. forberedelse vil fylde ca. 20 % af din arbejdstid. 

Du har et åbent sind, en god dømmekraft og er god til at lære nyt. 

Vi modtager gerne ansøgninger fra gode kandidater uanset anciennitet. Dit ansvar og dine arbejdsopgaver tilrettelægger vi sammen tilpasset din baggrund. Det vil være en hjælp, hvis du i ansøgningen beskriver, hvor erfaren du er med hvert af vores kerneområder: Boliglejeret, erhvervslejeret samt andelsbolig- og ejerforeningers retsforhold. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en velfungerende erhvervsorganisation, der sætter ordentlighed, faglighed og troværdighed højt. Arbejdet foregår i et professionelt og uformelt miljø, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes. 

Du får mulighed for at opbygge en specialviden inden for fast ejendom og blive absolut førende inden for dit felt. Du får ny viden fra deltagelse i lovforberedende arbejde og fra andre arbejdsgrupper i branchen, og arbejdet hos EjendomDanmark giver mulighed for og kræver fordybelse. 

Vi interagerer bredt med aktører i branchen, og du vil derfor få opbygget et værdifuldt netværk, som du kan bruge videre i din karriere. 

Har du idéer og lyst til at realisere disse, vil der også være mulighed for at igangsætte og stå for egne projekter med relevans for branchen. 

Mere information og ansøgningsfrist 

Synes du, at jobbet lyder interessant, og matcher det dine ambitioner, så send en ansøgning til jurist@ejd.dk hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. 

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt juridisk direktør Henrik Westermann på tlf. nr. 71 74 30 03.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og følge os på LinkedIn og Twitter.

EjendomDanmark søger en flittig, servicemindet og lærelysten student, der kan hjælpe med at holde styr på vores medlemmer, behandle ordrer og organisere events.

Det skal du lave

Du bliver en vigtig del af holdet, når du skal hjælpe med opgaver relateret til vores medlemmer og arrangementer.

Det betyder, at du får en del løbende arbejde med at vedligeholde og opdatere vores systemer, svare på henvendelser, hjælpe med tilmeldinger, behandle webshopordrer samt sikre, at der er styr på vores arrangementer.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder et fagligt udviklende studiejob i en dynamisk erhvervsorganisation. Rent praktisk bliver du en del af vores Kommunikations- og PA-afdeling, som udover medlemmer og arrangementer arbejder med politik, presse og kommunikation.

Vi lægger vægt på samarbejde, og at man som student kan få hjælp, når der er brug for det. Du bliver en af to studenter i selve afdelingen, men indgår også i et fællesskab med studenter fra hele huset. Vi forventer at kunne tilbyde omkring 10-15 timer om ugen, og der vil være fleksibilitet ved eksamensperioder.

Lidt om dig

Vi foretrækker, at du har minimum to år tilbage på dit studie. Derudover skal du gerne have flair for koordinering og administration. Du er desuden serviceminded, detaljeorienteret og arbejder struktureret.

Sådan får du jobbet

Synes du, at jobbet lyder interessant, så send en ansøgning til os på red@ejd.dk.

Vi begynder at indkalde til samtaler i begyndelsen af august, når vi alle er tilbage fra sommerferie.

Send os derfor gerne din ansøgning allerede nu, så hører du fra os. 

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. De er fordelt i en juridisk, en økonomisk og en kommunikations- og PA-afdeling.

Se dem her