/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Tak for din interesse. Som ansat i EjendomDanmark bliver du en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner.

EjendomDanmark søger stærk økonom til public affairs team

Holdspiller, der kan regne den ud!

Er du mere end almindeligt dygtig til at skabe og omsætte tal, trends og tendenser til forståelige analyser, viden og samfundsrelevante historier? Så er du måske den økonom, som EjendomDanmark søger til vores Public Affairs team.

Rammer for vækst og liv

Ejendomme danner rammen for liv og vækst i Danmark. Branchen repræsenterer værdier større end BNP, omsætter for langt over 100 mia. kr. om året, og der bor en halv million danskere i private udlejningsejendomme.

EjendomDanmark har gennem de seneste to år været på en rejse, der har forandret organisation fra en traditionel forening til en moderne brancheorganisation. Med en klar strategi arbejder vi for at vise, hvordan ejendomsbranchen spiller en konstruktiv rolle indenfor klima, digitalisering, urbaniseringen og den økonomiske vækst. Du skal som økonom være med til at sikre en analytisk og kreativ platform for dette arbejde.

Os og dig

Om du allerede har stjerner på skuldrene eller er ung og talentfuld, er ikke afgørende. Men du skal have både evner og lyst til at rykke og sætte dagsordener for det danske samfund. Du er nysgerrig, kan tænke politisk og er sandsynligvis cand.polit. eller cand.oecon. Som økonom hos EjendomDanmark skal du kende dine datakilder, ligesom du får adgang til ejendomsbranchens helt egen unikke markedsstatistik, der følger udviklingen på ejendomsmarkedet for både erhvervs- og boliglejemål. Du ved også, at samarbejde giver bedre resultater – og gør det sjovere at gå på arbejde.

Vi tilbyder til gengæld rig mulighed for at få indflydelse på dine opgaver og for at sætte et solidt aftryk i en erhvervsorganisation med ambitioner. Derudover har vi det hyggeligt sammen, du får en god løn, og der er muligheder for at forfølge høje faglige ambitioner.

Ansøgning og spørgsmål

Frist for din ansøgning er 1. juli, men vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rigtige medarbejder melder sig. Tøv derfor ikke med at sende din motiverede ansøgning med relevante eksamenspapirer og CV til os på sg@ejd.dk.

Har du spørgsmål, så kontakt meget gerne underdirektør Søren Gregersen, kommunikation og PA, på 29610711 eller på sg@ejd.dk.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. De er fordelt i en juridisk, en økonomisk og en kommunikations- og PA-afdeling.

Se dem her