/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

I EjendomDanmark vil du blive en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner. Her kan du se ledige stillinger.

Ledige stillinger

EjendomDanmark er ejendomsbranchens erhvervsorganisation. Hvis du vil være med til at fortælle om branchens bidrag til samfundet, er du måske vores kommende pressekonsulent. Lige nu søger vi efter en ny kollega til mediehåndtering – både pressedelen og sociale medier.

Klima, social ansvarlighed, ejendomsstatistikker, branchenyheder og udviklingen af vores byer. Ejendomsbranchen er en vigtig del af mange betydningsfulde dagsordener. Nu søger EjendomDanmark, der er erhvervsorganisation for ejendomsbranchen, en pressekonsulent til at støtte op om pressearbejdet og være tovholder på vores sociale medier.

EjendomDanmark skal tale medlemmernes sag, og du skal derfor have lyst til at sætte dig ind i deres verden – selvfølgelig med gode kollegaer ved din side. Som vores nye pressekonsulent bliver du en del af vores Medie- og Kommunikationsteam, der bl.a. står for pressehåndtering, sociale medier og vores medlemsmagasin. Du vil derfor ikke kunne undgå at komme i berøring med alle hjørner af organisationen.

Som pressekonsulent skal du kunne tænke historier i samspil med medier i bred forstand, og i det daglige vil du få en stor del af ansvaret for vores some-kanaler.

Vi tilbyder
 • Et udviklende job i spændingsfeltet mellem politik og medier
 • Mulighed for at udvikle dig og dit ansvarsområde
 • Bred berøringsflade med en branche i vækst og forandring
Vores ønsker til vores nye pressekonsulent
 • Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring
 • Du er uddannet journalist, cand.comm. eller lignende
 • Du interesserer dig for digital interessevaretagelse og vil gerne være med til at udvikle og drive vores kanaler på sociale medier
 • Har du erfaring med at skrive debatindlæg, avis- og magasinartikler eller lignende vil vi gerne høre om det, men det er ikke et krav
Vores ønsker til vores nye kollega
 • Du kan lide at være en del af et fællesskab
 • Du vil gerne samarbejde med alle i et hus med forskellige fagligheder
 • Du udviser initiativ
 • Du er struktureret og målrettet

Lyder jobbet interessant? Så send en kort ansøgning og dit cv til os hurtigst muligt på info@ejd.dk. Samtaler afholdes løbende og sidste frist er 25. maj 2022.

Vil du gerne vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt pressechef Cecilie Lund Vinther på 21 40 46 75 eller clv@ejd.dk.

Er du interesseret i at arbejde med og videreudvikle det stærkeste datagrundlag i den professionelle ejendomsbranche? Og vil du være med til at flytte branchen og tage nye banebrydende skridt mod større markedsindsigt og gennemslagskraft for branchen?

EjendomDanmark søger en datakonsulent, som har mod på spændende udfordringer på datafronten i en branche i en rivende udvikling og med stor opmærksomhed.

Jobbet som datakonsulent

Den professionelle ejendomsbranche er blevet mere digital, og data skaber i stigende grad grundlaget for, at samfundet og branchen som helhed får bedre vilkår i form af fælles indsigt, information og påvirkning. På den måde er markedskonforme nøgletal og statistiske tjenester fra EjendomDanmark med til at understøtte den politiske dagsorden og samtidig optimere landets eksisterende og kommende ejendomme.

Markedsstatistikken dækker omkring 25 procent af de professionelle udlejningsejendomme, og EjendomDanmark har på nuværende tidspunkt de mest fyldestgørende og troværdige markedsdata, der blandt andet inkluderer lejeniveauer, afkast, tomgang og andre afgørende nøgletal.

Det er centralt, at EjendomDanmark bibeholder positionen som branchens bedste datacentral for markedsdata for professionel udlejning. Som erhvervsorganisation kan EjendomDanmark sikre, at data bliver behandlet anonymt og til branchens og samfundets fælles bedste. Samtidig er interessevaretagelse og medlemsservice gennem markedsindsigt en til stadighed mere væsentlig parameter for erhvervsorganisationens gennemslagskraft og udbredelse.

Derfor bliver vi nødt til konstant at videreudvikle de måder, hvorpå der skabes værdi for samfundet, ejendomsbranchen og dens aktører, og effektivt føre initiativerne ud i livet. For at lykkes bedst med dette har vi brug for at ansætte en ny medarbejder med dybere fokus på datastrukturering og udvikling af nye data-baserede produkter til branchen.

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du

 • har indsigt i og erfaring med at opbygge en datastruktur der kan understøtte vores målsætninger for brugen af data
 • har erfaring med at udforske data, opstille og undersøge data-hypoteser
 • har teoretisk og praktisk grundlag for at videreudvikle vores datamodel
 • er udadvendt så du kan bidrage til samarbejdet med medlemsvirksomheder og eksterne 3. parter, hvad angår indsamlingen af markedsdata og udvikling af software
 • er engageret og har en positiv og resultatorienteret indstilling
 • Har en videregående uddannelse fx med baggrund fra et af følgende steder MSc in Business Administration and Data Science (CBS), kandidat i datalogi (enten ITU, DTU eller KU) eller MSc i Data Science (ITU)
Vi tilbyder

Du vil blive en del af en erhvervsorganisation med 35 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde og på at have en åben og uformel omgangstone. Selvstændighed og ansvarlighed er vigtige nøgleord i dette job.

Vi tilbyder et udfordrende og fagligt udviklende job i centrum af København med plads til familie.

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher det dine forventninger og ambitioner, så send en ansøgning til os. Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til os hurtigst muligt på info@ejd.dk. Samtaler afholdes løbende, send derfor gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet eller den profil vi søger, så kontakt økonomisk chefkonsulent Mikkel Alsø på tlf. 31 62 01 08 eller mal@ejd.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden, ligesom du kan finde EjendomDanmark på LinkedIn.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. Mød dem alle her.

Se dem her