/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Tak for din interesse. Som ansat i EjendomDanmark bliver du en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner.

Ledige stillinger

Kan du navigere rundt i Analytics? Holde styr på ordrerne i WooCommerce? Opsætte kampagner på Linkedin? Lave det gode indhold til Facebook? Og tør du udfordre vaner og tænke selvstændigt? Så er det dig, vi både søger og mangler hos erhvervsorganisationen EjendomDanmark.

Det skal du lave

Du vil være en del af holdet under Kommunikation og PA. Her skal du særligt hjælpe med alt det digitale – som mails, analyser, SoMe og web – men du bliver selvfølgelig også en del af en afdeling, hvor der til tider er brug for hjælp hos andre kollegaer. Derfor skal du have lyst til at kaste dig ud i nye opgaver og proaktivt forsøge at finde den bedste løsning.

Hvem er du?

Det er vigtigt, at du er selvstændig og har gå-på-mod. Vi ser gerne, at du har dokumenteret erfaring med enten digitale analyseværktøjer, sociale medier(særligt kampagneopsætning) eller e-commerce – men det kan også være frastudiet. Vores udgangspunkt er, at det skal være både sjovt og hyggeligt at gå på arbejde – det skal du have lyst til at bidrage til. Derudover skal du qua dine kommende opgaver gerne være struktureret, detalje orienteret og turde sige dine gode ideer højt.

Hvem er vi?

EjendomDanmark er en erhvervsorganisation for ejendomsejere og -administratorer. Vi afholder arrangementer, rådgiver medlemmer om den komplicerede lovgivning på vores område – og så har vi mange myreflittige økonomer, der holder medlemmer og offentlighed opdateret på tendenser i ejendomsbranchen. Vi varetager medlemmernes interesser, og foreningens medlemmer dækker omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked. I din kommende afdeling – Kommunikation og PA – arbejder vi med politik, presse, marketing og vores medlemmer.

Ansøgning

Send en kort ansøgning og dit cv til clv@ejd.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pressekonsulent Cecilie Lund Vinther på 21 40 46 75.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. De er fordelt i en juridisk, en økonomisk og en kommunikations- og PA-afdeling.

Se dem her