/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

I EjendomDanmark vil du blive en del af en moderne brancheorganisation med høje ambitioner.

Ledige stillinger

Interesserer du dig for de juridiske aspekter ved fast ejendom? Og vil du gerne arbejde i et spændende og udviklende krydsfelt mellem skabelse, anvendelse og formidling af ejendomsjuraen til en branche i rivende udvikling? Så er det dig, vi søger til en nyoprettet stilling hos EjendomDanmark, ejendomsbranchens samlende organisation.

Ejendomme danner rammen om vores liv. Hos EjendomDanmark har vi en vigtig opgave i at sikre, at vores medlemmer er klædt på til at håndtere de juridiske aspekter ved at eje, administrere og udvikle de danske ejendomme. Nu søger vi efter dig, der vil være en del af det og indgå i vores skarpe juridiske afdeling. 

I EjendomDanmarks juridiske afdeling arbejder vi med flere facetter af jura og fast ejendom, men vores kerneområder er bolig- og erhvervslejeret samt andelsbolig- og ejerforeningers retsforhold.

Vi sætter en ære i at være der for vores medlemmer. Dem vil du derfor ofte komme i kontakt med, når du for eksempel underviser i et af vores fag på ejendomsadministratoruddannelsen, når du fører kurister sikkert gennem fagstoffet på vores efteruddannelseskurser, eller når du svarer på vores medlemmers juridiske spørgsmål i vores telefoniske rådgivning.

I EjendomDanmark klæder vi branchen på, og vi har stor fokus på videnformidling. Én af opgaverne i den juridiske afdeling er løbende at følge praksis i huslejenævn og ved domstolene samt at udgive artikler og domsreferater i Grundejernes Domssamling, på vores hjemmeside og andre medier. Vores opgave er dog ikke alene at formidle juraen – vi er også med, når reglerne bliver til, hvilket sker i tæt samarbejde med vores politiske afdeling, blandt andet når vi leverer de juridiske input til høringssvar.

Hvis det interesserer dig, er der også mulighed for at bevæge sig videre end ejendomsjuraen, for vi er også i berøring med kontraktforhandlinger, GDPR, AML, projektledelse og en masse andet.

Som ny jurist i EjendomDanmark vil du derfor kunne se frem til varierende og alsidige opgaver, hvoraf nogle vil skulle løses selvstændigt, mens andre løses sammen med kolleger, samarbejdspartnere eller medlemmer. Du vil også blive en del af et team, der støtter op om hinanden, og hvor du altid møder en åben dør, når du har brug for sparring.

Vi tilbyder
 • et spændende job i krydsfeltet mellem politik, jura og videnformidling
 • enestående mulighed for opbygning af specialistviden inden for ejendomsjura
 • bred berøringsflade med branchens små og store aktører – og dermed mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk i ejendomsbranchen
 • et uformelt arbejdsmiljø hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes
Dine kvalifikationer
 • Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
 • Du evner at formidle juridiske problemstillinger praksisnært og med modtageren i fokus
 • Du har lysten og evnen til at nørde detaljen – men også at lære fra dig, og du kan se dig selv både i rollen som rådgiver og underviser
 • Ideelt har du nogle års relevant erhvervserfaring, fx fra en ejendomsadministration, et advokatkontor eller et huslejenævn, men det er absolut ikke et krav
 • For du kan også være nyuddannet og være bidt af tanken om at kunne specialisere dig inden for vores kerneområder
Som kollega ønsker vi at
 • du kan lide at være en del af et fællesskab
 • du gerne vil samarbejde på tværs af et hus med forskellige fagligheder
 • du kan arbejde selvstændigt og struktureret
 • du er åben og udadvendt

Der er tale om en fuldtidsstilling på vores hovedkontor på Vester Farimagsgade 41 i København.

Lyder jobbet interessant? Så send hurtigst muligt en kort ansøgning, dit CV og eksamensbevis til job@ejd.dk. Vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, er du velkommen til at kontakte juridisk direktør Lena Hartmann på 31 48 41 32 eller lh@ejd.dk.

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. Mød dem alle her.

Se dem her