/ Om os / Ledige stillinger

Ledige stillinger

Tak for din interesse. Som ansat i EjendomDanmark bliver du en del af en moderne erhvervsorganisation med høje ambitioner.

Ledige stillinger

Vil du bidrage til udviklingen af en faglig stærk og professionel ejendomsbranche? Så er du måske den kollega vi søger til vores juridiske afdeling i EjendomDanmark.

Jobbet

I den juridiske afdeling sikrer vi, at EjendomDanmarks arbejde sker på højeste juridiske niveau. Vi er med, når reglerne laves, herunder i lovforberedende arbejde. Vi følger løbende retsudviklingen i huslejenævn og ved domstolene, og vi formidler denne viden i artikler og ved at udgive Grundejernes Domssamling. Vi uddanner brancheaktørerne, herunder underviser vi på den offentligt anerkendte uddannelse for ejendomsadministratorer og på vores mange efteruddannelseskurser, og endeligt rådgiver vi løbende vores medlemmer i konkrete spørgsmål. 

Vi arbejder med alle aspekter af fast ejendom, men vores kerneområder er bolig- og erhvervslejeret og andelsbolig- og ejerforeningers retsforhold. 

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du har god mulighed for selv at planlægge og strukturere din arbejdsdag, men du er ikke alene. Vi gør meget ud af sparring, og vi løser større opgaver i fællesskab. Du vil komme til at arbejde bredt med alle typer opgaver i afdelingen. 

Dine kvalifikationer 

Du er cand.jur., din faglighed er i orden, og du har lyst til at specialisere dig i vores kerneområder. Herudover lægger vi særlig vægt på, at du vil være god til at undervise, da mundtlig formidling inkl. forberedelse vil fylde ca. 20 % af din arbejdstid. 

Du har et åbent sind, en god dømmekraft og er god til at lære nyt. 

Vi modtager gerne ansøgninger fra gode kandidater uanset anciennitet. Dit ansvar og dine arbejdsopgaver tilrettelægger vi sammen tilpasset din baggrund. Det vil være en hjælp, hvis du i ansøgningen beskriver, hvor erfaren du er med hvert af vores kerneområder: Boliglejeret, erhvervslejeret samt andelsbolig- og ejerforeningers retsforhold. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en velfungerende erhvervsorganisation, der sætter ordentlighed, faglighed og troværdighed højt. Arbejdet foregår i et professionelt og uformelt miljø, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes. 

Du får mulighed for at opbygge en specialviden inden for fast ejendom og blive absolut førende inden for dit felt. Du får ny viden fra deltagelse i lovforberedende arbejde og fra andre arbejdsgrupper i branchen, og arbejdet hos EjendomDanmark giver mulighed for og kræver fordybelse. 

Vi interagerer bredt med aktører i branchen, og du vil derfor få opbygget et værdifuldt netværk, som du kan bruge videre i din karriere. 

Har du idéer og lyst til at realisere disse, vil der også være mulighed for at igangsætte og stå for egne projekter med relevans for branchen. 

Mere information og ansøgningsfrist 

Synes du, at jobbet lyder interessant, og matcher det dine ambitioner, så send en ansøgning til jurist@ejd.dk senest den 21. juni. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. 

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt juridisk direktør Henrik Westermann på tlf. nr. 71 74 30 03.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og følge os på LinkedIn og Twitter.

Er du interesseret i analyser, data, programmering, statistik og digitale løsninger? EjendomDanmark søger en talstærk økonomisk student, som gerne vil have praktisk erfaring og ønsker at udvikle sig inden for en spændende branche i udvikling.

Jobbet som økonomisk student

EjendomDanmark leverer en vifte af services til vores medlemmer og andre aktører og interessenter på ejendomsmarkedet. Som økonomisk student vil du indgå i vores team af medarbejdere, der udarbejder ejendomsstatistik, og du vil være med til at udvikle nogle af de services og statistiske produkter, som EjendomDanmark udbyder.

Du vil blandt andet få en hovedrolle i at videreudvikle og administrere EjendomDanmarks seneste produkt, Lejetjek, som er et statistisk værktøj, der giver branchen helt ny indsigt i lejefordelinger for professionel udlejning af ejendomme. Måske er dine tekniske og formidlingsmæssige kompetencer så gode, at du kan hjælpe med teknisk setup internt eller bidrage til nyskabende præsentationer for medarbejderne i teamet.

Som en del af din ansættelse vil du skulle bidrage til økonomiske analyser, indhente og kvalitetssikre markedsdata og assistere økonomisk afdeling i forbindelse med controlling og regnskabsopgaver. Det er derfor en fordel, hvis du har viljen/evnen til at bridge mellem klassiske statistiske opgaver og regnskabsmæssige opgaver fx bogføring, afstemninger og assistance ved kvartals-/årsrapporter.

Som student i EjendomDanmark vil du få et bredt kendskab til ejendomsmarkedet i Danmark, og du vil selv få mulighed for at være med til at udvikle og præge området. Den økonomiske afdeling består i dag af ni medarbejdere, herunder tre økonomiske studenter.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du 
• er studerende, fx stud.polit., stud.oecon., stud.ha, stud.merc., stud.mat.øk. eller lignende.
• har interesse for og erfaring med databehandling, evt. med kendskab til SAS og Tableau eller lignende.
• er fagligt dygtig og teoretisk velfunderet
• har en struktureret tilgang og øje for detaljen
• har interesse for analyser, er nysgerrig og har let ved at lære nye områder at kende
• er engageret og har en positiv og resultatorienteret indstilling
• kan lide tanken om at arbejde i en politisk organisation

Vi tilbyder

Du bliver en del af en erhvervsorganisation med 35 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde og på at have en åben og uformel omgangstone. Selvstændighed og ansvarlighed er vigtige nøgleord i dette job.

Vi tilbyder et udfordrende og fagligt udviklende job i centrum af København. Stillingen er på 18,5 timer.

Mere information og ansøgningsfrist

Lyder jobbet interessant og matcher dine ambitioner, så send en ansøgning, CV og eksamensbevis til os på  mal@ejd.dk senest mandag den 14. juni 2021. Samtaler holdes løbende. Send derfor gerne din ansøgning snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt økonomisk chefkonsulent Mikkel Alsø på tlf. 31 62 01 08 eller mal@ejd.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og på LinkedIn

Mød vores medarbejdere

EjendomDanmarks medarbejdere er et af organisationens største aktiver. De er fordelt i en juridisk, en økonomisk og en kommunikations- og PA-afdeling.

Se dem her