/ Nyheder / Vi har brug for din mening: Bliv en del af vores Ejendomspanel

Vi har brug for din mening: Bliv en del af vores Ejendomspanel

I Ejendomspanelet kan du som medlem af EjendomDanmark synliggøre dine holdninger og hjælpe branchen med at sætte fokus på vigtige sager og dagsordener.

Af

EjendomDanmark har brug for din hjælp for at blive klogere på Ejendomsbranchen

Vil du være med til at sætte fokus på de sager og dagsordener, der er vigtige for ejendomsbranchen? Så kan du tilmelde dig EjendomDanmarks nye Ejendomspanel. I Ejendomspanelet kan du som medlem af EjendomDanmark synliggøre dine holdninger og hjælpe branchen med at sætte fokus på vigtige sager og dagsordener.
 
Som paneldeltager vil du årligt modtage tre til seks online spørgeskemaer, og emnerne vil variere fra gang til gang. Det kan for eksempel handle om alt lige fra renoveringer, branchens input til folketingsvalg, energi, skat, hærværk/kriminalitet og økonomi til kønssammensætning i branchen. Det afhænger af, om der er aktuelle sager, der kræver særligt fokus, og hvilke temaer EjendomDanmark arbejder særligt fokuseret på.
 
EjendomDanmark vil bruge paneldeltagernes svar i en samlet og anonymiseret form til blandt andet pressearbejde, intern brug og i vores politiske arbejde for at sikre branchens vilkår.
 

Din sikkerhed

Gennemførsel af undersøgelser samt håndtering af data og svar varetages af EjendomDanmark. Alle besvarelser behandles fortroligt.
 
Could not find post with assigned ID