/ Nyheder / Udvid dit netværk til nyt medlemsarrangement

Udvid dit netværk til nyt medlemsarrangement

Erfaringsudveksling, sparring og nye kontakter. Medlemmer får nu muligheden for at netværke med både velkendte og nye ansigter, når EjendomDanmark slår dørene op til en uforpligtende netværksaften.

Af

Uanset om der står under et år i branchen på cv’et, eller om man kan tælle erfaringen med to cifre, så er sparringen med kollegaer givende. For at styrke medlemmernes mulighed for netop det, afholder EjendomDanmark en netværksaften.

Den første løber af stablen den 18. april i EjendomDanmarks lokaler i København. Som medlem kan du allerede nu tilmelde dig her.

”Mange nye medlemmer efterlyser muligheden for at mødes med andre, som de kan udveksle erfaringer med. Det ønske vil vi hos EjendomDanmark naturligvis efterkomme og skabe gode rammer for,” siger Maria Rask Hetoft Larsen, medlems- og sekretariatschef hos EjendomDanmark.

Bruge hinanden til sparring

Er man ny i branchen, så kan det at møde andre med en anden baggrund være givende:
”Vores medlemmer har mange forskellige baggrunde. Vi vil gerne skabe et forum, hvor vores dygtige medlemmer kan bringe deres erfaringer i spil for hinanden. For os er det også en kærkommen mulighed for at få en fornemmelse af, hvad der rører sig hos medlemmerne,” fortæller Maria Rask Hetoft Larsen.

Hun fortæller, at målet med møderne dels er at give deltagerne adgang til noget af den specialviden, vi har hos EjendomDanmark, dels at skabe mulighed og rammer for socialt samvær og faglig udveksling.

Til den første netværksaften vil PA-chef Jan Ellebye fortælle om kommende bæredygtighedskrav til byggeri og renovering. Derefter er der lagt op til sandwich, snak og erfaringsudveksling mellem deltagerne. Netværksmøderne vil fremadrettet blive afholdt et par gange årligt, og de vil alle indeholde et fagligt oplæg, der efterfølges fagsnak og samvær.