/ Nyheder / Tilmeldingen er åben: Administratorkonferencen fylder 20 år

Tilmeldingen er åben: Administratorkonferencen fylder 20 år

Til september slås dørene op til endnu en Administratorkonference, og i år er det for 20. gang. På programmet står blandt andet oplæg om bæredygtighed i branchen og Asset Management samt en lille fejring af konferencens jubilæum.

Af

20 år er der gået siden vi slog dørene op til den første Administratorkonference. D. 28.-29. september 2023 mødes vi endnu engang.

Nu er der åbnet for tilmeldingerne til dette års Administratorkonference 2023 – og i år står en ganske særlig fejring på programmet.

2023 markerer nemlig 20-året for konferencen. Dermed vil der også være jubilæumsfejring at spore, når vi d. 28-29 september slår dørene op på Nyborg Strand Hotel.

”I år har konferencen 20-års jubilæum, som jo tydeligt viser, at det er et velfungerende koncept. Jeg er meget ydmyg over at have ledet konferencerne i alle årene,” lyder det fra Anne Marie Oksen, der er administrerende direktør hos CEJ og en del af arbejdsgruppen vedrørende konferencen. 

Hun ser frem til, at Administratorkonferencen endnu engang samler branchen, hvor der er mulighed for vidensdeling og udvikling af relationer på tværs af branchen.

Bæredygtighed på programmet

Ved dette års konference vil det være muligt at blive endnu klogere på arbejdet med bæredygtighed i branchen. Her stilles der nemlig skarpt på emnet, når der skal tales om bæredygtighed i ejendomsadministration, og der vil være mulighed for at få mere viden om det gratis værktøj ESG-profil.

Torsdagen byder ydermere på blandt andet oplæg om krav til nutidens ejendomsadministration samt en introduktion til Asset Management med en dertilhørende workshop og meget mere.

Fredag d. 29. september er der lagt i støbeskeen til at få mere indsigt i blandt andet etiske normer for ejendomsadministration og nyeste praksis og tendenser inden for lejeret.

Underholdning i højsæde

I anledningen af jubilæumsfejringen har EjendomDanmark valgt at skrue lidt ekstra op for underholdningen på dette års konference.

Der vil derfor være flere underholdende indslag i løbet af middagen torsdag aften.

Se hele programmet for Administratorkonferencen 2023 her.

Tilmelding for ejer/administratormedlem foregår her.

Tilmelding for tilknyttede medlemmer foregår her.