/ Nyheder / Styrk din virksomheds digitale sikkerhed med tilskud fra SMV:Digital

Styrk din virksomheds digitale sikkerhed med tilskud fra SMV:Digital

Det kan som virksomhed være en uoverskuelig proces at danne sig et overblik over, hvordan man styrker den digitale sikkerhed. Søg om tilskud til rådgivning og få hjælp til, hvordan virksomhedens cybersikkerhed forbedres.

Af

Søg om tilskud til forbedring af din virksomheds digitale sikkerhed.

Cybersikkerhed er i høj grad et emne, der er kommet på dagsordenen i mange danske virksomheder. Det er med god grund. I takt med at virksomheder bliver mere digitaliserede, er de også mere sårbare overfor digitale trusler. Derfor er det vigtigt at være så godt forberedt som muligt, men mange ved ikke, hvor virksomheden skal begynde i forhold til tiltag mod øget digital sikkerhed.

Søg tilskud til privat rådgivning

SMV:Digital er et samlet program, hvor virksomheder kan få hjælp til blandt andet digital omstilling. Tiltaget har til formål at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, og er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst.

Netop nu er det muligt gennem SMV:Digital at søge et tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning om digital sikkerhed. Rådgivningen kan eksempelvis hjælpe virksomheden med at få styr på data, processer og systemer.

Tilskuddet kan søges af virksomheder med mellem 2-249 ansatte.

Hvad går tilskuddet til?

Tilskuddet bidrager til gennemgang af virksomhedens digitale sikkerhedsniveau. I den forbindelse er det muligt at fokusere på at øge virksomhedens generelle digitale sikkerhed samt opnå en certificerings- eller mærkningsordning. En certificerings- eller mærkningsordning kan give et godt indblik i, hvilke tiltag der skal påbegyndes, og samtidig gøre det synligt for kunder og samarbejdspartnere, at virksomheden er digitalt sikker.

Rådgivningsforløbet består af en behovsanalyse, vurdering af mulige løsninger og en implementeringsfase.

Alt dette er med til at sikre virksomheden mod kompromitteret cybersikkerhed, hvilket potentielt kan indebære, at virksomhedens daglige drift og indtjening trues.

Sådan søger du

Det er muligt at søge om tilskuddet netop nu, og ansøgninger modtages og behandles efter først til mølle-princippet.

Læs mere om tilskud, ansøgningskrav og -proces her.