/ Nyheder / Står du klar ved postkassen?

Står du klar ved postkassen?

Snart lander forårets udgave af magasinet Ejendom i din postkasse og med det også efterårets kursuskatalog.

Af

I den kommende udgave af magasinet Ejendom kan du blandt andet læse om vores nye opdaterede erhvervslejekontrakt, hvor der er tilføjet ESG-klausuler. Læs også artiklen om Lars Thylander, Founding Partner og CEO i Thylander Gruppen A/S, som af og til skifter jakkesættet ud med en T-shirt og en Fender Telecaster fra 50’erne.

Derudover får du tips til skybrudssikring af din ejendom, og råd til hvordan du bedst giver lejerne en hjælpende hånd med deres affaldssortering. Og så giver adm. direktør Peter Stenholm sit blik på ejendomsvurderingerne. 

Udvid din horisont

Med magasinet følger også vores kursuskatalog for efteråret. Her bliver du præsenteret for et bredt udvalg af kurser og uddannelser, der adresserer alle aspekter af ejendomsbranchen.

I kataloget præsenteres blandt andet to nyhedskurser: På kurset Boliglejemål bliver du opdateret på de seneste nyheder inden for boliglejeretten – både relevant retspraksis og nyheder fra Christiansborg. På kurset Værdiansættelse og den nye offentlige vurdering får du væsentligste nyheder og ændringer på området. 

Så skynd dig at få fingrene i kataloget, så snart det lander og læs om dine uddannelsesmuligheder i efteråret.