/ Nyheder / Ser frem til det fortsatte samarbejde

Ser frem til det fortsatte samarbejde

Boligministeren har fået endnu et ressortområde under sig, og er nu indenrigs- og boligminister. Hos EjendomDanmark ses der frem til samarbejdet om at styrke yderområderne af Danmark.

Af

Kaare Dybvad Bek er udnævnt til ny Indenrigs- og boligminister. Foto: Jens Rosenfeldt

Danmark har fået en ny indenrigsminister. Torsdag blev boligminister Kaare Dybvad Bek forfremmet, så han nu er indenrigs- og boligminister.

Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark, ønsker Kaare Dybvad Bek tillykke med udnævnelsen og ser frem til et fortsat samarbejde – nu med endnu større fokus på det fælles mål om at øge sammenhængskraften i Danmark: 

”Kaare Dybvad deler vores ambition om at gøre samspillet mellem by og land stærkere. Provinsen har på nogle områder udfordringer, der skal findes langsigtede og bæredygtige løsninger på. Det arbejde er jeg overbevist om, at der vil komme turbo på med udvidelsen af boligministeren ressortområde, og det glæder jeg og resten af branchen os til at indgå proaktivt i. Selvom vi ikke er enige om alt, er jeg sikker på, at vi kan finde gode fælles takter i vores stærke arbejde for at styrke sammenhængskraften og skabe rammer for byernes udvikling,” siger Jannick Nytoft.

Læs mere her