/ Nyheder / S vil ændre ejendomsskatter – vigtigt med langsigtede og bredt funderede regler

S vil ændre ejendomsskatter – vigtigt med langsigtede og bredt funderede regler

Positivt, at Socialdemokratiet spiller op til dans med faglige aktører, hvis de efter valget vil ændre på reglerne for ejendomsskat. EjendomDanmark bidrager gerne med viden og ekspertise.

Af

EjendomDanmark er parate til at bidrage med ekspertviden om ejendomsbranchens forhold, hvis Socialdemokratiet vinder valget og ændrer reglerne for udskydelse af ejendomsskatter på erhvervsejendomme.

Hvordan løsningen bliver på det ekstremt komplicerede område, skal eksperter og organisationer være med til at finde ud af, lød budskabet fra S mandag.


“Vi deltager gerne på vegne af branchen. Det er ekstremt vigtigt at sikre, at der fortsat investeres i ejendomme, så ejendomsmassen løbende moderniseres og kan efterkomme efterspørgslen – og dermed være med til at sikre vækst i samfundet,” siger Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark.

“Nye uigennemtænkte regler kan i værste fald betyde tab af arbejdspladser, investeringer og produktivitet. Vi skal have troværdige og langsigtede skatteregler, der skaber tryghed for både investorer og lejere”, siger han.

Socialdemokratiets forslag blev præsenteret tidligere i dag på et pressemøde, hvor formand Mette Frederiksen fremlagde ti mål for en eventuel ny regering.

Kontakt