/ Nyheder / Property and Asset Management var uddannelsen, der manglede

Property and Asset Management var uddannelsen, der manglede

Medarbejdere i ejendomsbranchen har længe efterspurgt en videreuddannelse efter EA. Marlene Helmerik, teamleder i ejendomsadministrationen hos Heimstaden, er en af de mange studerende, der er glad for, at EjendomDanmark nu udbyder Property and Asset Management uddannelsen.

Af

Marlene Helmerik er en af de mange studerende der er glad for, at EjendomDanmark nu udbyder Property and Asset Management uddannelsen.

Da Marlene Helmerik hørte om EjendomDanmarks uddannelse Property and Asset Management, var hun ikke i tvivl om, at det var en uddannelse, hun skulle begynde på.

”EjendomDanmark leverer nogle meget relevante og professionelle kurser, som jeg har taget ind til flere af. Men en specifik videreuddannelse inden for ejendomsbranchen har manglet,” fortæller Marlene.

Onlineundervisning har givet nye indsigter

Marlene er på nuværende tidspunkt i gang med tredje fag, og har færdiggjort uddannelsens to obligatoriske moduler, som hun tog online.

”Det har passet mig rigtig godt, at de to første fag foregik online, så jeg ikke skulle tage til Randers, hvor undervisningen foregik fysisk. Fleksibiliteten i onlineformatet var ideelt for mig. Jeg synes også, at det fungerede godt med Moodle – den virtuelle e-learning platform, hvor faget afvikles, og hvor man kan skrive til hinanden og tilgå artikler og opgaver,” fortæller hun.

Det var dog ikke kun fleksibiliteten af onlineformatet, der gjorde oplevelsen positiv.

”Det giver også rigtig god mening, at man kan mødes på tværs af landet. Det betyder blandt andet, at man kan få nogle andre vinkler på emnerne og problemerne, fordi der er forskel på, hvordan tingene fungerer rundt omkring i Danmark. At de studerende har forskellige perspektiver at byde ind med, er meget lærerigt.”

Personlig udvikling vægter højt

Udsigten til løbende at blive opdateret og videreuddanne sig vægtes højt hos Marlene.

”For mig er det ikke nok at læne mig tilbage, fordi jeg har EA-uddannelsen. Som Property Manager har jeg behov for at tager kurser løbende og blive opdateret. Også på det personlige plan er videreuddannelse rigtig vigtig for mig,” siger Marlene og uddyber:

”Med uddannelsen kan jeg udfordre mig selv og udvide mine fremtidsmuligheder. Og så kan jeg godt lide hele tiden at forsøge at blive lidt klogere.”

Forståelse for hele virksomheden

Det første fag Marlene tog var ’forretningsforståelse’ – et fag, hun nævner som en øjenåbner, der gav hende en større forståelse for Heimstaden som virksomhed. Faget ’projektledelse’ nævner hun også som meget relevant i forhold til hendes arbejdsopgaver i det daglige virke.

Alt i alt har Marlene været tilfreds med Property and Asset Management-uddannelsen, og hun anbefaler den gerne til andre i branchen:

”Det er lige præcis denne uddannelse, vi som administratorer har ventet på i mange år,” pointerer hun og giver uddannelsens undervisere et par rosende ord med på vejen:

”Det er virkelig nogle kvalificerede og hjælpsomme undervisere. De har fingrene nede i bolledejen og er hands-on. Jeg har været meget tilfreds med dem.”