/ Nyheder / Peter Stensgaard Mørch deltager i EJENDOM2023 

Peter Stensgaard Mørch deltager i EJENDOM2023 

PensionDanmarks kommende adm. direktør, Peter Stensgaard Mørch, deltager i EJENDOM2023, hvor han vil holde oplæg.

Af

Det er ikke mange dage siden, at Peter Stensgaard Mørch skiftede sin titel som departementschef i Finansministeriet ud til fordel for en stilling i PensionDanmark, hvor han bliver adm. direktør.  

Allerede nu kan EjendomDanmark løfte sløret for, at han skal på scenen og tale, når ejendomsbranchen samles til EJENDOM2023.   

”Vi er glade og stolte over, at Peter Stensgaard Mørch vil gæste EJENDOM2023 for at dele sine perspektiver for fremtiden,” siger Peter Stenholm, der er adm. direktør i EjendomDanmark.  

En unik indsigt i økonomi, samfund og arbejdsmarked 

Peter Stensgaard Mørch, der indtrådte i sin nye rolle d. 15. august, har siden 2019 været departementschef i Finansministeriet. Ved sin tiltræden i PensionDanmark er hans titel viceadministrerende direktør, indtil han senere kan se frem til at blive adm. direktør.  

Han har også haft en række andre stillinger som adm. direktør i økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og departementschef i Beskæftigelsesministeriet.  

”Han er en topleder med masser af erfaring og en unik indsigt i økonomi, arbejdsmarked og samfundsforhold, og jeg glæder meget til at høre fra den kommende direktør,” siger Peter Stenholm.  

EJENDOM2023 samler branchen 

Topmødet afholdes d. 31. oktober 2023 på Tivoli Hotel & Congress Center i København under temaet ”fremtiden.” 

Programmet for dagen kommer til at bestå af en kombination af fælles oplæg og selvvalgte spor, ligesom der også bliver plads til både netværk og underholdning. 

Du kan sikre dig din billet via linket til højre.