/ Nyheder / Opbakning til styrkelse af attraktive byer

Opbakning til styrkelse af attraktive byer

Regeringen har fremlagt ”Grønne byer og en hovedstad i udvikling”. EjendomDanmark bakker op om initiativer til at skabe et attraktivt hovedstadsområde.

Af

Regeringen har fremlagt ”Grønne byer og en hovedstad i udvikling”. Foto: EjendomDanmark

Regeringen har netop lanceret et initiativ for ”Grønne byer og en hovedstad i udvikling”. Netop grønnere byer og udviklingen af en attraktiv hovedstad er også emner, der ligger EjendomDanmark meget på sinde.

”Mangfoldige og bæredygtige byer med plads til liv og vækst er fremtiden. Vi går meget op i at skabe netop det – uanset om det er nye erhvervsområder, udviklingen af boligområder eller helt konkret flere byhaver omkring dem. Arbejdet for de gode byer har ejerne længe haft fokus på, og nu skal vi have skabt de rette rammer, så vi hurtigst muligt kan komme i gang,” siger adm. direktør Jannick Nytoft.

Derfor finder han det også glædeligt, at der i udspillet er en erkendelse af, at der er mangel på boliger i særligt hovedstaden:

”Vi mener også, at der er en stor udfordring, at der i disse år er et mismatch mellem udbud og efterspørgsel. Vi fortsætter gerne dialogen med regeringen om, hvordan vi sikrer, at der er boliger nok.”