/ Nyheder / Nye kræfter til EjendomDanmark

Nye kræfter til EjendomDanmark

Sekretariatet i EjendomDanmark fik den 1. maj tilført nye kræfter, da fire nye medarbejdere begyndte. De er ansat i forskellige dele af organisationen, og skal på hver deres måde understøtte medlemmer og branche.

Af

Fra øverst t.v.: Mikkel Rode, Mette Qvist, Pia Stubman Kristiansen og Cathrine Bøgh Sørensen.

Der dukkede nye ansigter op hos EjendomDanmark, da kalenderen skiftede til 1. maj. De hører hjemme i forskellige hjørner af organisationen, men skal hver især være med til at sikre, at EjendomDanmark leverer relevant medlemsservice og sikrer politisk interessevaretagelse.

Nye underdirektører

En af de nye medarbejdere er EjendomDanmarks nye underdirektør Mikkel Rode. Han indtræder i ledelsen og vil få ansvaret for flere områder – blandt andet økonomi, IT, projektstyring samt kurser og uddannelser. Mikkel Rode kommer senest fra TV2 Nyhederne, hvor han var administrationschef, mens han tidligere har været hos Dansk Psykologforening, KEOPS og Dansk Byggeri.

Den 1. maj bød EjendomDanmark også velkommen til Mette Qvist, der er begyndt som underdirektør med fokus på ESG. Hun kommer senest fra en stilling som CEO for Rådet for Bæredygtigt Byggeri og bringer derfor en lang række kompetencer med sig på bæredygtighedsområdet.

Presse og jura

I to andre afdelinger er der også budt nye ansigter velkommen. I Kommunikation og Medier er Cathrine Bøgh Sørensen startet som pressekonsulent. Hun er uddannet journalist og har tidligere været ansat på Berlingske.

Pia Stubman Kristiansen er desuden tiltrådt som juridisk konsulent. Hun har en baggrund fra GoBolig, ligesom hun blandt andet har været fagchef og salgsansvarlig for foreninger hos Newsec samt kundechef for Foreninger Vest i DEAS.