/ Nyheder / Ny underdirektør i Ejendomsforeningen Danmark

Ny underdirektør i Ejendomsforeningen Danmark

Morten Marott Larsen, cheføkonom i erhvervsorganisationen Ejendomsforeningen Danmark, er den 9. august blevet udnævnt til underdirektør.

Af

Morten Marott Larsen har arbejdet i Ejendomsforeningen Danmark i ti år som cheføkonom for foreningens økonomiske afdeling. Han vil fortsat være chef for denne afdeling.

”Anerkendelsen af Morten Marott Larsen sker på baggrund af et mangeårigt og stort stykke arbejde for ejendomsbranchen og Ejendomsforeningen Danmark. Samtidig er der de sidste par år kommet endnu større fokus på de opgaver, der ligger i vores økonomiske afdeling. Vi udgiver blandt andet hver måned økonomiske analyser og markedsstatistikker, og i øjeblikket bidrager afdelingen og hele foreningen med at skabe et bedre grundlag for nye offentlige ejendomsvurderinger af erhvervsejendomme i samarbejde med Skatteministeriet”, siger Jannick Nytoft, administrerende direktør i Ejendomsforeningen Danmark.

Glad for sin nye rolle

Morten Marott Larsen er glad for sin udnævnelse, og ser frem til sin nye rolle som underdirektør.

”Der venter fortsat mange spændende opgaver forude for ejendomsbranchen, og jeg ser frem til at bidrage til den positive udvikling. Det gælder ikke mindst opgaven med at få skabt bedre offentlige vurderinger. Ejendomsbranchen bidrager i øjeblikket med en dataindsamling til den nye offentlige vurdering af erhvervsejendomme. Det er vigtigt både for branchen og samfundet, at vi får bedre vurderinger end de gamle, og vi er meget glade for den opbakning, som ejendomsbranchen bidrager med. Det viser en branche med samfundsansvar. Indsamlingen af markedsdata vil fortsætte, og vi har allerede i dette efterår brug for at udvide datagrundlaget. Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at yde deres bidrag som indberetter, så Skatteministeriet kan få et solidt datagrundlag at bygge de nye vurderinger på”, siger Morten Marott Larsen.

Han fortsætter:  

”Samtidig er ejendomsbranchen i rivende udvikling, og det glæder jeg mig også fortsat til at være en del af. Branchen er inde i en teknologisk udvikling, hvor ”proptech” bliver hverdag, og så er det afgørende, at ejendomsbranchen fortætter med den bæredygtige udvikling til gavn for nuværende og fremtidige generationer”, siger Morten Marott Larsen.

Morten Marott Larsen har en Ph.d. i økonomi fra Københavns Universitet. Han underviser i blandt andet værdiansættelse af erhvervsejendomme og fungerer også som ekstern censor. På hjemmefronten er han gift og har fire børn.

Kontakt