/ Nyheder / Ny podcastepisode om nytænkning og bæredygtighed i branchen

Ny podcastepisode om nytænkning og bæredygtighed i branchen

Lyt med i det nye afsnit af BusinessReview Ejendomme, når EjendomDanmark og Home.Earth vender bæredygtighed og nytænkning i branchen.

Af

Hvilken rolle spiller bæredygtighed og nytænkning i fremtiden for ejendomsbranchen?

Ejendomsbranchen er præget af bæredygtige tiltag og nytænkning blandt branchens aktører. En af de virksomheder, der særligt udviser denne tendens, er Home.Earth. Derfor vandt virksomheden også brancheprisen Årets Mest Nytænkende Virksomhed til topmødet EJENDOM2023.

Virksomheden er blandt dem, der markerer et skift fra en traditionel tilgang i branchen. De fokuserer nemlig særligt på langsigtede ejendomsprojekter og bæredygtige løsninger.

I det nye afsnit af BusinessReview Ejendomme er Philip Unger, Co-Founder af Home.Earth, og Maria Rask Hetoft Larsen, underdirektør i EjendomDanmark, inviteret i studiet for at diskutere netop dette.

De to kommer blandt andet ind på et forretningsdesign præget af nytænkning, som Home.Earth er bygget op omkring, hvor både planet og mennesker i fokus. De taler desuden om, hvordan vidensdeling blandt branchens aktører er afgørende for, at branchen udvikler sig i den rigtige retning.

Du kan lytte til afsnittet her eller på din foretrukne platform:

Listen to “BusinessReview – Ejendomme” on Spreaker.

Det sker