/ Nyheder / Nina Kovsted Helk er blandt årets hovedtalere ved EJENDOM2023

Nina Kovsted Helk er blandt årets hovedtalere ved EJENDOM2023

Nu kan EjendomDanmark løfte sløret for endnu en af årets oplægsholdere til ejendomsbranchens topmøde. Filantropidirektør i Realdania, Nina Kovsted Helk, vil blandt andet dele sine tanker om, hvordan vi kan nytænke boligbyggeriet.

Af

I de seneste uger har EjendomDanmark præsenteret flere af de talere, der vil deltage ved EJENDOM2023 – og nu kan endnu et spændende navn tilføjes til listen.

Dette års topmøde kredser sig om temaet ”fremtiden,” og derfor er vi glade for at kunne dele, at Realdanias Filantropidirektør, Nina Kovsted Helk, vil holde et oplæg, der netop sætter fokus på fremtidens boligbyggeri.

”Flere singler og en mangfoldighed af familieformer og dermed måder at bo på. En klimakrise, hvor byggeriet har et nøgleansvar. Der er mange gode grunde til at nytænke den måde, vi bygger vores boliger på i forhold til både materialer, kvadratmeter og indretning. Vores bygninger står i mange år, og fremtidens boliger bygger vi lige nu,” forklarer Nina Kovsted Helk.

Vi skal tænke boligen ud af boksen

Under overskriften ”Vi skal tænke boligen ud af boksen” vil Filantropidirektøren stille skarpt på, hvordan ejendomsbranchen kan nytænke boligbyggeriet i fremtiden og ligeledes, hvordan Realdania bidrager til dette.

”Særligt klimakrisen gør, at vi har travlt, og derfor er der brug for at alle tænker ud af boksen – og gør det nu. Som filantropisk forening kan vi bidrage ved at understøtte nogle af de mange eksperimenter og innovative tiltag, der er nødvendige. Det gør vi f.eks. på et bredt felt fra biogene byggematerialer og til, hvordan vi bygger til mere fællesskab og mindre ensomhed,” siger hun. 

Nina Kovsted Helk er uddannet arkitekt, og har forud for sin ansættelse i Realdania blandt andet været administrerende direktør i JJW Arkitekter.

Ejendomsbranchens topmøde

EJENDOM2023 afholdes d. 31. oktober 2023 på Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Programmet for dagen kommer til at bestå af fælles oplæg og selvvalgte spor, ligesom der også bliver plads til både netværk og underholdning.

Af andre talere kan deltagerne blandt andet se frem til at høre den kommende adm. direktør i PensionDanmark Peter Stensgaard Mørch, Daria (Dasha) Krivonos, der er direktør for Instituttet for Fremtidsforskning og mange andre.

Billetter kan bestilles her.