/ Nyheder / Hør keynote speaker Tony Horrell til EJENDOM2021

Hør keynote speaker Tony Horrell til EJENDOM2021

Når branchen den 26. oktober mødes til topmødet EJENDOM2021, vil Tony Horrell – CEO for Colliers International i Storbritannien og Irland – være et af hovednavnene.

Af

Vil du have endnu mere indsigt i ejendomsbranchen i et internationalt perspektiv? Og høre, hvordan det er at drive et af de største ejendomsinvesteringsfirmaer i Storbritannien?

Så har du en unik mulighed til EJENDOM2021. Du kan tilmelde dig her. 

Her vil Tony Horrell, CEO for Colliers International i Storbritannien og Irland, nemlig holde oplæg. 

Han har en markant viden om international ejendomsinvestering på tværs af landegrænser. Blandt andet var han med til at skabe “The Colliers Global Capital Markets platform”, der netop styrker dette arbejde. 

Siden 2010 har Tony Horrell stået i spidsen for 900 medarbejdere fordelt på 16 lokationer, og så har han mere end 39 års erfaring med branchen. 

Tilmeld dig konferencen her.

Om EJENDOM2021

Til EJENDOM2021 samles branchen ved et dagsordensættende erhvervs-topmøde. Det hele foregår tirsdag den 26. oktober fra 9.30-16.00 i Tivoli Congress Center i København.

Topmødet samler de  største og vigtigste aktører i branchen. Programmet er sat sammen i et mix af større keynotes, selvvalgte spor med debatter og paneler og naturligvis rig mulighed for at pleje netværk.

Centrale danske og international keynotes leder slagets gang, når topmødet behandler emner som:

  • Investeringstendenser
  • Globaliseringen 
  • Kapitalvækstpotentialer
  • Brancheansvar
  • Danmark post-corona

Se, hvem der også kommer til konferencen her.

Could not find post with assigned ID