/ Nyheder / Medlemsfordele og interessevaretagelse: Når ambitioner skal føres ud i virkeligheden

Medlemsfordele og interessevaretagelse: Når ambitioner skal føres ud i virkeligheden

En ny strategi har udstukket retningen for EjendomDanmark, men hvordan transformeres visioner og ambitioner til konkrete produkter for medlemmerne? EjendomDanmarks adm. direktør Peter Stenholm sætter her ord på den proces.

Af

Peter Stenholm sætter her ord på arbejdet med at gøre strategi til virkelighed for medlemmerne. Foto: EjendomDanmark

I dag vil jeg tage dig med på en tur rundt i EjendomDanmarks sekretariat. Med mig har jeg en vigtig vejviser: Nemlig EjendomDanmarks nye strategi. For med den har EjendomDanmarks hovedbestyrelse givet organisationen et styringsværktøj, der viser retningen og udpeger de to væsentligste pejlemærker: Politisk interessevaretagelse og medlemsservice. Arbejdet med at opbygge muskler til det har været igang siden 2018, og det fortsætter.

Med de ord, så lad rundturen i sekretariatet begynde, så det forhåbentlig bliver tydeligt, hvordan vi omdanner ambitioner til virkelighed.

Vi deler vores viden

Vores første stop er det sted, som for mange er anledning til at besøge os: Nemlig vores moderne kursuslokale. På både kurser og uddannelser er kan deltagerne udvikle deres kompetencer. Og så er det altid med lige præcis ejendomsbranchen som omdrejningspunkt. Nogle af vores kurser ville andre måske også finde ret nicheprægede, men vi ser det som en vigtig del af vores medlemsservice, at vi kommer hele vejen rundt. Vores primære fokus er, at sikre kvalitet og høj faglighed i vores kurser – og sikre så attraktive priser som muligt til vores medlemmer.

De dygtige undervisere kan have mange baggrunde alt efter kursets emne. Men nogle af vores interne undervisere er de skarpe jurister, der udover undervisning også alene sidste år gennemførte knap 2500 rådgivninger. Imponerende.

Med hovedet fyldt med viden kan vi bevæge os videre gennem sekretariatet. Vi passerer vores politiske afdeling, der i lang tid har haft fokus på lagerskatten (og tak for det!), og som også sidder nær deres gode kollegaer i Kommunikation og Medier, hvor der blandt andet håndteres pressesager på branchens vegne og udgives et medlemsmagasin.

Tydelig opbakning

På vejen støder jeg også på en ERFA-gruppe med medlemmer fra forskellige virksomheder, der i EjendomDanmarks rammer kan bruge hinanden. Måske har de også brug for at vende en spirende tendens? Her kan sekretariatets økonomer ofte hjælpe med at tage temperaturen på markedet, når de udgiver rapporter og stiller statistik til rådighed for medlemmerne.

Og selvom vi bevæger os gennem sekretariatet, må vi huske på, at igen er ’isolerede ø’er’. Det er teamwork og brugen af alles kompetencer når vi udtænker forslag og input til politikere og embedsmænd eller laver høringssvar. Sammen er vi stærkere.

Nogle enkelte gange om året vil vi ikke kunne mødes i sekretariatet. For når kalenderen siger generalforsamling, administratorkonference eller topmøde, så glæder vi også over at samle branchen og mødes med vores medlemmer.

Indimellem kan det være svært at forestille sig, hvordan en strategi kan skabe forandringer i en organisation og hos medlemmerne. Men jeg håber, at det står mere klart, efter du har været med på min rundvisning. Derfor er jeg også glad for medlemmernes fortsatte og tydelige opbakning til, at vi har de fornødne muskler til at skabe resultater. For det er ikke gratis, og det kan kun ske med medlemmernes opbakning.

Hos EjendomDanmark arbejder vi nemlig hver dag for at gøre ambitioner til virkelighed – og det vil vi fortsætte med.

Overblik over medlemsfordele

 • Juridisk rådgivning
 • Rabat på attraktive kurser og uddannelser
 • Mulighed for at deltage i netværk og ERFA-grupper
 • Gratis medieovervågning
 • Gratis arrangementer, fx gå-hjem-møder og TemaTorsdag
 • Rabat på blanketter, kontrakter og bøger
 • Fri adgang til statistik, som giver dig indsigt i markedet og opdaterede nøgletal
 • Rabat på Lejetjek+, når du indberetter til vores markedsstatistik
 • Rabat på ED-Lovportal
 • Rabat på administrator- og ejendomsforsikring
 • Medlemsmagasinet Ejendom fire gange årligt
 • Adgang til Ejendom Jura
2096

kursister og studerende blev sidste år undervist hos EjendomDanmark.