/ Nyheder / Kom til matcharrangement og mød din nye medarbejder

Kom til matcharrangement og mød din nye medarbejder

Den 10. januar 2023 afholdes endnu engang matcharrangement for ejendomsvirksomheder og ledige medarbejdere, som drømmer om et job i ejendomsbranchen. Én af dem, du kan møde, er Thomas Ehlers.

Af

Thomas Ehlers har fredag færdiggjort omskolingsforløb for akademikere. Foto: iStock og privat.

Tirsdag den 10. januar afholdes et matcharrangement hos Jobcenter København for virksomheder i ejendomsbranchen og 35 nye, potentielle medarbejdere. De ledige har været gennem et omskolingsforløb udviklet af EjendomDanmark og udbudt i samarbejde med Nyledige. Omskolingsforløbet varer seks uger, og klæder deltagerne på til at skifte karriere til ejendomsbranchen.

Thomas Ehlers er én af de akademikere, som netop har færdiggjort omskolingsforløbet. Han er uddannet kandidat i teologi, og har blandt andet arbejdet for Aarhus Universitet i forbindelse med sin uddannelse. Efter endt uddannelse fandt Thomas ud af, at det tunge, humanistiske arbejde ikke var det eneste, der interesserede ham.

”Jeg har tidligere siddet med mere koordinerende og administrativt arbejde, og det sagde mig egentlig mere,” udtaler han.

Anderledes boldgade

Da Thomas blev opmærksom på arbejdsopgaverne i ejendomsbranchen, tog han imod tilbuddet om et omskolingsforløb.

”Jeg synes, at tilbuddet var spændende, fordi det netop var i så anderledes en boldgade, at det simpelthen ikke kunne afskrives.”

Under omskolingsforløbet fandt Thomas ud af, at det faglige indhold, som ejendomsadministratorer beskæftiger sig med, var lige noget for ham.

”En person med min baggrund har jo ikke ligefrem haft fingrene i jura og bogføring, men det synes jeg har været enormt spændende at få mere viden om. Rent fagligt har det været en øjenåbner – bare fordi man har en kandidatuddannelse inden for et bestemt område, betyder det ikke nødvendigvis, at det er det eneste, man kan eller bør lave.”

Matcharrangement

Thomas ser nu frem til at deltage i matcharrangementet den 10. januar. Han er især spændt på at se, hvilke virksomheder, der deltager på dagen.

”Jeg håber selvfølgelig at finde en virksomhed, hvor vi er i øjenhøjde, og tænker, at det skal vi da prøve af,” siger Thomas.

Thomas er åben for de udfordringer, der kommer til at møde ham i fremtiden. Noget EjendomDanmark har klædt ham på til.

”Hvis jeg skulle være så heldig at få et job i ejendomsbranchen, er jeg klar til fortsat at uddanne mig. Ejendomsbranchen udvikler sig hele tiden, og man bliver aldrig færdig med at lære. Selvom jeg har været på omskolingskurset, er der også stadig meget at lære i praksis. Jeg håber på et godt samarbejde der, hvor jeg lander,” siger Thomas.

 

Vil du vide mere

For mere information om arrangementet og tilmeld dig.

Lotte Rendtorff

Chefkonsulent

Cand.mag.